Zomerschool voor senioren

HALDERBERGE - In de laatste week van maart is het programmaboekje 2018 van de Zomerschool voor senioren verschenen. De Zomerschool verzorgt in de maanden juli en augustus activiteiten voor senioren 50+.


Er staan weer mooie activiteiten op stapel, het is een divers programma van workshops, natuurwandelingen, excursies en museabezoek. Anders dan in voorgaande jaren krijgen deelnemers het programmaboekje niet meer thuis gestuurd, maar moet het opgehaald worden bij de Pluspunten van Surplus. In het boekje zit een inschrijfformulier en daarmee kan men intekenen op de verschillende activiteiten. Inschrijfformulieren mogen niet meer ingeleverd worden op de Pluspunten, maar worden uitsluitend in behandeling genomen als ze worden ingestuurd.

Er kan nog tot 15 mei ingeschreven worden. Het is echter niet handig om zolang te wachten omdat de ervaring leert dat activiteiten snel volgeboekt zijn en inschrijving vindt plaats op datum van binnenkomst. Na 15 mei hoort men per e-mail of reguliere post of de inschrijving gehonoreerd is. U kunt het boekje afhalen op Pluspunt Etten-Leur, Valpoort 112, het Punt Hoeven, Halderberg 74, Pluspunt Oud Gastel, Veerkensweg 13a en Pluspunt Serena in Zevenbergen, Zandberg 1.
Meer informatie: zsvoorseniorenemh@gmail.com. Het boekje is ook in te kijken op www.halderberge.nl/zomerschool. [l]