VV Hoeven verstevigd koppositie

HOEVEN - Hoeven deed haar plicht en won met 4-0 van UVV’40 uit Ulvenhout. De directe concurrenten lieten punten liggen.

Hoeven startte goed, ze zaten fel op de bal. In de 14de minuut had dat effect. Vanuit een voorzet van Erwin Roks kon Dominic van Oosterhout op inzet de 1-0 maken. Met een slyding schoot hij de bal hard in de netten. Hoeven bleef dominant. Vanuit achter werd er opgebouwd. Uit een hoekschop genomen door Niels Buijs was Danny van Nijnatten dicht bij de 2de goal. In de 30ste minuut leidde een misverstand bij Hoeven voor gevaar. De kopbal ging rakelings langs. Danny loste in de 38ste minuut een afstandsschot. Het was Robert Frerichs die in de 42ste minuut vanuit een vrije trap op de 16 meterlijn de bal snoeihard in de rechterbenedenhoek schoot en de 2-0 aantekende. Dat was de ruststand. Na rust een nog hardwerkender Hoeven. Er werden goede aanvallen opgezet. Cyriel van der Veen was een aantal keren dicht bij een goal. In de 58ste minuut rondde Dominic een aanval goed af. Hij nam de bal vanaf rechts mee naar binnen en haalde verwoestend uit(3-0). In de 66ste minuut maakte Jim Franssen zijn rentree naar maanden blessureleed. Direct was het gevaarlijk in een combi met Cyriel. Jim maakte in de 72ste minuut met een diagonaal schot de 4-0. Hoeven bleef op zoek naar nog meer goals. Onze keeper Bart de Bont haalde een ingeschoten vrije trap knap uit de bovenhoek. Dat was een geweldige redding. Bart was weer erg betrouwbaar. Het bleef 4-0. Opnieuw verdiende elke speler van Hoeven een compliment. Het collectief dendert door. Zondag een lastige uitwedstrijd bij Breskens. Er rijdt een bus. supporters mogen gratis mee. Vertrek vanaf 11.45 vanaf de parkeerplaats.