Hockeyclub Oudenbosch uitslagen en programma

OUDENBOSCH - Veel teams hadden aan het begin van de vakantie een probleem om een volledig team op de been te brengen, veel spelers/speelsters moesten twee wedstrijden spelen.

Bij je jongste jeugd won J6E1 met 4-3 van Warande 3, maar M8E1 verloor met 5-1 van Push 7. De eerste helft konden de meisjes nog goed tegenstand bieden maar daarna was het ondanks hard werken op, het was aan keepster Quinty te danken dat de score niet verder opliep.
M6E1 verloor met 3-0 van Etten Leur 5, het scoren was een probleem, de meisjes waren niet minder dan hun soms wat minder sportieve tegenstanders.
MD1 vertrok naar Hulst voor hun wedstrijd tegen Rapide D2 en kwamen met een 0-0 gelijkspel terug.
MD2 kwam tegen het sterke Walcheren D2 op 1-0 maar nog voor rust stonden zij met 3-1 achter. Na rust scoorde Walcheren nog 2x en ook hier was het aan keepster Iris te danken dat het daarbij bleef.
MC1 vertrok met veel invallers naar Olympia C2 en verloor met 4-1.
MC2, Zwart Wit C8 en Etten Leur C6 staan gelijk bovenaan. MC2 speelde thuis tegen Zwart Wit terwijl Etten-Leur pas begin mei speelt. MC2 en Zwart Wit speelden een spannende wedstrijd met in de 1ste helft een paar kansen voor beide teams. Nadat MC2 een 1-0 voorsprong nam kwam het af en toe in de problemen door een aanvallend Zwart Wit, scoren deden zij niet. MC2 nog wel en dat viel niet helemaal goed bij de tegenstanders. Onze meisjes hadden allemaal keihard gewerkt, maar toch een extra compliment voor het verdedigende werk van Daantje en het middenveldwerk van Bibi.
JC1 won met 10 man met 3-0 van DDHC C1.
JD1 verloor de uitwedstrijd tegen Rapide met 8-0 maar was nu beter opgewassen tegen dat team. Na een vroege achterstand lukte het de jongens de schade beperkt te houden en aan het eind van de wedstrijd werd het nog spannend maar toch werd met 5-3 verloren.
MB1 won met 4-1 van Breda B6 en MB2 verloor met 3-1 van Push B10, een onnodige nederlaag tegen de koploper want in de 1ste helft had MB2 al op een ruime voorsprong moeten staan.
JA1-Warande A4 werd afgelast omdat Warande pas laat op zaterdag afbelde.
Zondag alleen winst voor Dames 1 tegen Push 11 (5-0) en een gelijkspel van Dames Jong tegen Etten Leur Jong (2-2), Dames 30 verloor met 10-0 van Breda C,de Veteranen met 3-0 van Pelikaan C en Heren 1 met 8-0 an Uden 3.

Voor de seniorenteams is er een inhaalprogramma op zondag 6/5 en de jeugd speelt pas weer op zaterdag 12/5.[l]