Korte berichten

Korte berichten

OUDENBOSCH
Tennis op Koningsdag:
Ben jij tussen de 3 en 18 jaar en heb je zin om op Koningsdag iets sportiefs te doen in de buitenlucht? Kom dan naar het St Annaplein in Oudenbosch om een potje te tennissen. In de ochtend is er een tennisleraar en 's middags is er de jeugdcommissie aanwezig om een balletje te slaan op een tennispleintje daar.
Maak kennis met de 24FitChallenge: Deze Challenge kan jouw namelijk helpen om fitter te worden en de beste versie van jezelf te worden. 24FitChallenge biedt gratis sporten aan voor iedereen in Oudenbosch en omgeving! Iedere donderdag van 19.30-20.30 uur gaan we heerlijk Power Walken in de buitenlucht. Power Walken is lekker samen buiten stevig door wandelen en voor iedereen mogelijk gemaakt. Niet iedereen kan of wil hardlopen maar als je een uur kunt wandelen dan kun je ook Power Walken. Tussendoor doen we spierversterkende oefeningen. Kom vrijblijvend kennis maken op donderdag van 19.30-20.30 uur. We vertrekken iedere week vanaf de Zoutlaan 51 in Oudenbosch.
Inloopspreekuur WMO: Op dinsdag 1 mei houdt Leonie van den Wijngaard, regie assistente van de WMO gemeente Halderberge,
in het steunpunt de Mulder een inloopspreekuur. U kunt vrij binnen lopen van 13.30 tot 15.00 uur met al uw vragen over de WMO.
Buurten bij de wijkzuster: Op maandag 30 april houden de wijkzusters Marleen de Rond en Karin van den Nieuwelaar een inloopspreekuur in steunpunt Saint Louis. U kunt vrij binnen lopen van 13.30 tot 15.00 uur met al uw vragen over thuiszorg/begeleiding in de thuissituatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw bloeddruk of bloedsuiker te laten opmeten.

BOSSCHENHOOFD
Inloopspreekuur mantelzorgconsulente: Op de dinsdagen 1 en 15 mei houdt Ingrid van de Pol, mantelzorgconsulente van de gemeente Halderberge in het steunpunt Bosschehuys, een inloopspreekuur. U kunt vrij binnen lopen van 13.00 tot 15.00 uur
met al uw vragen rondom mantelzorg. Heeft u toch vragen over deze middag, dan kunt u bellen met Greet de Rooij: 06-22950013 of mailen naar gdrooij@groenhuysen.nl.

OUD GASTEL
PV Het Zuiden:
Uitslag Peronne, 21 april, 82 duiven: 1-2-3-4-6-7-8-9-10. Comb. Korst-Lambregts; 5. P. en E. Kempenaars [l]