Zij sporten bij Sportivo Healthcenter Oudenbosch.
Zij sporten bij Sportivo Healthcenter Oudenbosch. Foto:

30 jaar Sportivo Healthcenter Oudenbosch

OUDENBOSCH - Dit jaar bestaat Sportivo Healthcenter Oudenbosch alweer 30 jaar. Sportivo heeft in deze meer dan respectabele tijd bewezen veel meer te zijn dan alleen een sportcenter.

Sportivo is uitgegroeid van bodybuildings-/krachttrainingscentrum naar een multifunctionele healthclub waar jong en oud aan hun gezondheid werken.
Waarom Sportivo zo'n aantrekkingskracht heeft, blijkt uit de feedback van een aantal klanten die al jarenlang lid zijn.
Koemarie Troost, sport 20 jaar bij Sportivo sport. "Bij Sportivo is er altijd goede begeleiding en een gezellige sfeer. Het voelt als één grote familie".
Jan van Oosterhout: "ik ben 6 jaar geleden bij Sportivo begonnen om aan mijn gezondheid te werken. Vind het erg leuk om samen met anderen te sporten en conditie op peil houden. Gezelligheid en professionaliteit bij Sportivo spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast kan ik bij Sportivo ook de fysiotherapeut bezoeken".
Rina van Miert, sport al 11 jaar bij Sportivo sport. "Ik werk graag aan mijn conditie. Sportivo is voor mij makkelijk bereikbaar en het is er altijd erg gezellig. Het personeel is spontaan en ik vind het leuk om onder de mensen te zijn".
Ina Groot, sport al 10 jaar bij Sportivo om fit en gezond te blijven. De goede begeleiding, de sociale contacten en het feit dat alles altijd schoon en hygiënisch is, zorgen ervoor dat Ina zegt; "ik stop hier pas als ze mij wegdragen".
Yvonne Appelboom, sport sinds 2,5 jaar bij Sportivo. Voor haar is het belangrijk dat ze haar lichamelijke klachten onder controle kan houden en dat de sfeer erg gemoedelijk is. Verder vindt Yvonne het belangrijk dat ze bij Sportivo een persoon is die veel aandacht krijgt i.p.v. een nummer. "Ik voel mij er altijd welkom".
Ans Blommerde, sport alweer 8 jaar bij Sportivo. Ze wil graag in beweging blijven en haar sociale contacten onderhouden. "Bij Sportivo voel ik mij thuis, er is goede begeleiding en altijd gezelligheid".
Sportivo besteedt veel aandacht aan haar klanten. Luisteren naar de wens van de klant en samen de doelen bereiken is een van de sterke punten van Sportivo. Niet voor niets bestaat dit geweldige bedrijf al 30 jaar in de gemeente Halderberge. [l]