Sportief weekeinde in Stampersgat met Opkikker Run

Sportief weekeinde in Stampersgat met Opkikker Run

STAMPERSGAT - Na een succes vol verlopen veldrit afgelopen winter is het nu weer de tijd voor de zomerse activiteiten. Op zaterdagavond 26 mei is er de 22 Rijk Zwaan Cheltenhamrun en op zondag 27 mei is de 60e Rijk Zwaan Wielerronde.

Stilstand is achteruitgang vandaar dat we dit jaar een Opkikker Run hebben. Deze loop, voor de basisschool leeftijd, wordt georganiseerd door ouders waarvan hun kind ernstig ziek is geweest. Tijdens het herstel van hun zoontje hebben ze van de stichting Opkikker een geweldige Opkikkerdag gekregen. Op de website http://www.opkikker.nl/ Kunt u lezen wat er dan allemaal gedaan wordt. Om nu wat terug te doen, is er nu de Opkikker Run in Stampersgat. Het inschrijfgeld van de Opkikker Run gaat in zijn geheel naar de stichting Opkikker. Bent u nu net iets ouder dan de basisschool leeftijd. Er zijn die dag ook collecte bussen. De start van de Opkikker Run is om 18:00.
De twee aparte 5 km wedstrijden voor vrouwen en mannen werd goed ontvangen, daarom herhalen we deze dit jaar. We beginnen we om 19:00 met de 5 km voor vrouwen en jeugd boven de 12. Als de laatste deelnemers/ster binnen is, is het de beurt aan de heren voor hun 5 km dit zal rond 19:45 zijn. Voor zowel de bij de heren al bij de dames is er voor de eerste 15 binnenkomers prijs. Per categorie worden wel de eerste drie gehuldigd op het podium met voor de winnaar het beroemde Rijk Zwaan groenten bakje. Voorinschrijving is mogelijk tot vrijdag 25 mei op http://wielercomite-stampersgat.jouwweb.nl/cheltenhamrun

Zondag
Op zondag beginnen we al vroeg met opbouwen en de eerste jeugdrenners starten om 09:30. En als om 17:00 de laatste renners over de streep rijden zit weer een goed sportief weekeinde op.
Voor het volledige programma verwijs ik u naar de site van de KNWU: http://www.knwu.nl [l]