Hockeyclub Oudenbosch uitslagen en programma

OUDENBOSCH - Deze week waren er maar twee inhaalwedstrijden die allebei werden gewonnen.

JA1 had het makkelijk tegen het zwakke Warande A4 en won met 14-0. JC1 had het veel lastiger tegen Hilvarenbeek C1 maar won wel met 3-2. In het begin van de wedstrijd was Hilvarenbeek sterker maar scoorde niet, dat deed JC1 wel, 2x voor rust. Na rust werd het 2-1. JC1 dacht met weer een doelpunt de zege binnen te hebben maar Hilvarenbeek scoorde uit een strafcorner de 3-2. Daarna was het nog heel spannend maar de gelijkmaker viel niet meer.

Kansen op Kampioenschap
Zaterdag kan MB1 kampioen worden, een gelijkspel tegen concurrent Warande is genoeg om de voorsprong van 7 punten vast te houden. MC2 kan een goede stap richting kampioenschap maken als zij thuis van medekoploper Etten Leur winnen, bij een misstap of gelijkspel maakt ook Zwart Wit nog een kans. MC1 zal de lastige uitwedstrijd tegen Rapide C2 moeten winnen om nog kans te maken op de 1e plaats.