Dartvereniging La Plaza viert 20 jarig jubileum met Jubileum Darttoernooi

STAMPERSGAT - Dartvereniging La Plaza, opgericht 15 maart 1998, heeft dit jaar haar 20 jarig jubileum. Dit gaan ze vieren door een jubileumtoernooi te organiseren op zaterdag 16 juni met een koppel en een singletoernooi. Dit toernooi zal gehouden worden in hun clubgebouw Zaal La Plaza, JF. Vlekkeplein 12 te Stampersgat.

Dat dartvereniging La Plaza al 20 jaar bestaat komt omdat ze in die 20 jaar veel hebben ondernomen. Zo hebben ze 18 jaar de Stampersgatse/Halderbergse dartcompetitie georganiseerd voor recreanten. Deze competitie speelde zich af in Halderbergse horecagelegenheden met in de topjaren 36 teams. In de competitie mochten alleen recreanten deelnemen die niet aangesloten waren bij een afdeling van de NDB. Door de crisis is uiteindelijk de deelname zover teruggelopen dat het aantal teams te minimaal was voor nog een competitie te organiseren.
Buiten de Stampersgatse dartcompetitie heeft La Plaza ook altijd teams gehad in de RDF competities van ere divisie tot diverse andere niveaus binnen de RDF. Daar hebben ze ook de landelijke team cup gewonnen in 2015. Vanaf 2007 hebben we ook een superleagueteam dat in de landelijke competitie spelen van de NDB(Nederlandse dartbond) in de overgangsklasse.
Tevens organiseren wij maandelijks ons La Plaza Masters Ranking toernooi maar ook ieder jaar 'Open Stampersgat' en 'Open Pleintje'. Dit zijn toernooien waar veel landelijke en buitenlandse darters op inschrijven. Niet om het prijzengeld maar om het niveau van de toernooien. En ook om het strakke wedstrijdschema, vlotte verloop, van het toernooi. Dit komt door de toernooileiding maar ook de locatie waar de toernooien worden gehouden hebben we 16 vaste banen ter beschikking.
Hiermee wil ik aangeven dat wij een dartvereniging zijn met progressie ondanks het gehucht Stampersgat met 1220 inwoners hebben wij wel een regionale en landelijke bekendheid.

Jubileumtoernooi
Daarom willen we op zaterdag 16 juni ons jubileum vieren met een darttoernooi en hopen wij weer vele oude bekende terug te zien als deelnemer of als toeschouwer. De zaal is open vanaf 13.00 uur en het jubileumtoernooi begint om 14.00 uur met een koppeltoernooi (max. 32 koppels) en dit wordt in poules gespeeld.
Het singletoernooi (max. 64 singles) begint om 19.00 uur. Ook dit is weer in poules en er zijn prijzen voor 1 t/m 16e prijs in de winnaarsronde, zo ook in de verliezersronde van de 1e t/m de 16e prijs. Tevens zijn er prijzen voor de vier beste dames. Tevens zijn er prijzen voor de hoogste finish in de winnaarsronde en de verliezersronde.
Inschrijven kan via 06 40115864 of via Fb 'Wilco Vermeulen of Marisa Vermeulen'. Nadere informatie betreffende het toernooi kan u vinden op onze website www.laplazastampersgat.com[l]