OUDENBOSCH - Vrijdag 8 juni wordt voor de eindexamenkandidaten vwo, havo, mavo en beroepsgerichte leerwegen kader en basis van het Markland College Oudenbosch het grootse Marklandgala gehouden.

Traditiegetrouw is Cultureel Centrum Fidei et Arti in Oudenbosch het feestadres en vanaf plm. 18.30 uur zullen de eindexamenkandidaten arriveren bij het cultureel centrum aan de Pastoor Hellemonsstraat. Evenals voorgaande jaren wordt de eindexamenkandidaten de gelegenheid geboden om in een zelfgekozen voertuig een mooie entree te maken. Voor een bijzondere entree bij het Marklandgala komt de stoet vanaf het Jezuïetenplein (of Markt) via de Markt naar de Pastoor Hellemonsstraat.
Het programma voor de 'entree' is als volgt: verzamelen Parklaan (of 'grote' vervoer op de Markt) vanaf 18.00 uur en vervolgens vertrek stoet richting Fidei et Arti, aankomst en ontvangst bij Fidei et Arti vanaf plm. 18.30 uur.
In verband met het Marklandgala zullen de Pastoor Hellemonsstraat en de Markt in Oudenbosch op vrijdag 8 juni van 18.00 tot 21.00 uur afgesloten zijn voor het overige verkeer.
www.markland.nl > Markland College Oudenbosch [l]