OUD GASTEL - Op zondag 10 juni is het van 13.00 uur tot 17.00 uur Open Hof op Zorgboerderij de Meeshoeve gelegen aan de Strijpdreef 6 te Oud-Gastel.

Het belooft weer een gezellige middag te worden met optredens van de Confettiklanken uit Oudenbosch. Ga lekker op het terras zitten en geniet van de muziek en misschien zingt U wel een liedje mee! De wereldwinkel uit Zevenbergen is aanwezig en zij laten hele mooie producten uit verschillende landen zien. Natuurlijk is Amarant/Surplus er ook om uitleg te geven over de activiteiten op de zorgboerderij en hoe men daar desgewenst aan kan deelnemen.
Het oude woonhuis is een bezoekje waard, met een gezellig orgeldeuntje op de achtergrond, evenals het Meesmuseum, waar de oude gereedschappen te zien zijn waar de familie Mees altijd mee gewerkt heeft. We draaien weer een paar rondjes met het rad van fortuin en misschien gaat u wel met een ontbijtkoek naar huis.
Voor de (klein)kinderen is clown Meessie aanwezig en zij kunnen een ritje maken met de huifkar. Natuurlijk is het weer genieten van de dieren en zeker van de tuin, die nu toch wel op zijn mooist is. De toegang is gratis.[l]