Ladies Day bij TCB.
Ladies Day bij TCB. Erik Molegraaf

Activiteiten op het Tennispark van Tennisclub Bosschenhoofd (TCB)

BOSSCHENHOOFD - Op zondag 10 juni wordt vanaf 13.00 uur de jaarlijkse Open-Dag gehouden. Iedereen is welkom om ontvangen te worden op ons tennispark aan de Pastoor van Breugellaan, nr. 89, tussen het DEVO-terrein en het vliegveld van Breda International Airport.

Op dinsdag, 19 juni wordt voor de 23e keer de Ladies Day bij de Tennis Club van Bosschenhoofd gehouden. Vorig jaar waren wij genoodzaakt om naar de vrijdag te verhuizen. Dat was één van de redenen dat er betrekkelijk weinig aanmeldingen waren, waardoor het niet kon doorgaan. Dit jaar zitten wij weer op de vertrouwde dinsdag en verwachten wij een volle bezetting te hebben.
Je kunt je aanmelden als paar, maar ook individueel. Wij zorgen er dan voor dat je voor elke wedstrijd een partner hebt. Er kan worden ingeschreven tot 14 juni, daarna gaan we de baan-indeling maken. De begintijd is 9.00 uur, spelen tot de lunchpauze en na deze pauze loopt het wedstrijdrooster door tot ca. 16.00/16.30 uur. Voor de lunch wordt gezorgd. Na enkele lunch sponsor-acties is dit jaar besloten het weer geheel in eigen hand te hebben en zorgen wij voor een voortreffelijke lunch. Reken daar maar vast op.
Inschrijven voor deze gezellige dag kan via: tcb-tennis@live.nl of telefonisch op nummer 06-43464814.[l]