BOSSCHENHOOFD - Op 9 juni is er een Pink Floyd Special bij Café Stroop in Bosschenhoofd.

Voor deze gelegenheid is aan de menukaart een Pink Floyd tintje gegeven. Wat dacht je van een 'Any Colour You Like' voorafje, een 'Grantchester Meadows' hoofdgerecht, een 'Dark Side Of The Moon' toetje? Of neem aan de bar een 'Comfortably Numb' drankje! Zo staan er nog meer verrassende namen op de kaart.

De Afterparty wordt verzorgd door de band Unconditionally Guaranteed, of in het kort UG. Zij spelen die avond vanaf 22.00u uitsluitend Pink Floyd, in zoals zij zelf zeggen: “Een onvoorwaardelijk gegarandeerd jasje”. UG is geen onbekende van dit gezellige Café en ze kijken ernaar uit om weer op Stroops fantastische podium te staan.

Unconditionally Guaranteed streeft , onder de bezielende leiding van Dave Feenstra, naar een onvoorwaardelijk gegarandeerd stuk muziek op het podium, met 3 doelen: toewijding, passie en het juiste 'Pink Floyd' gevoel. Voor het zestal: Dave Feenstra (gitaar en zang), Theo Huberts (hammond en synthesizers), Bart Schrijven (drums en percussie), Jorg Maas (basgitaar en zang), Kitty Buvelot (zang) en Ilse Palinckx (zang), zijn daarbij enthousiasme, inzet en soundbenadering hun belangrijkste 'wapens'.

Komend jaar is Unconditionally Guaranteed met diverse shows te zien onder de naam: “The Distorted View Tour. Informatie hierover is te vinden op www.unconditionallyguaranteed.nl
Eén van de hoogtepunten van de tour is hun show op 16 september in het Vestzaktheater van Het Zwijnshoofd in Bergen op Zoom, die volledig in het teken van Pink Floyd zal staan. Binnenkort meer informatie op de website. [l]