De enthousiate groep is klaar voor de terugreis
De enthousiate groep is klaar voor de terugreis Peter van 't Hof

Efteling decor voor 60-jarige Zonnebloem Oudenbosch

OUDENBOSCH - Op dinsdag 30 april bestond de afdeling Zonnebloem 60 jaar. Al 60 jaar lang zetten tientallen vrijwilligers zich in om mensen met een beperking een fijne dag te bezorgen. Zo is er een keer per maand een inloop in de Pilaar onder de Basiliek en wordt er iedere maand een activiteit georganiseerd.

Dit jaar krijgt alles een bijzonder tintje vanwege het 60-jarig jubileum. De eerste jubileumactiviteit bestond uit een filmvoorstelling bij theater Fanfare: “De Wilde Stad“, waar een kater ons meenam op verkenningstocht door de binnenstad van Amsterdam.

In mei gingen we voor de tweede jubileumactiviteit naar de IJsboerderij in Etten-Leur. Het was prachtig weer, dus dat kwam mooi uit.

De derde jubileumactiviteit was op woensdag 13 juni jl., een dag in pretpark de Efteling. Een dag lang werd er volop genoten van het sprookjesbos, de pagode, fata morgana enz. Het was droog weer en het park zelf was ook een lust voor het oog. Alles stond in volle bloei en de medewerkers van d Efteling deden hun uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken.

Moe maar voldaan gingen we om 16.00 uur weer op huis aan.

We hopen dit jubileumjaar en de komende jaren nog heel veel mooie momenten met onze gasten en vrijwilligers te mogen beleven. [l]