Lekker vitaalgroep
Lekker vitaalgroep "lekker bezig". Trudy Poots

Lekker Vitaal de zomer in

OUDENBOSCH - De eerste cursus Lekker Vitaal van Trudy Poots in samenwerking met de Kruisvereniging Oudenbosch is juist voor de zomervakantie met groot succes afgerond.

Een groep cursisten heeft de afgelopen 12 weken met elkaar 2x per week een goed gevoel gekregen en ze hebben daar veel plezier aan beleefd en zijn met z´n allen veel kilo´s onderweg kwijtgeraakt. De cursus gaat over een andere levensstijl, dus daar hoort ook gezond eten, goed slapen en een gezellige sfeer bij. Aan alle onderdelen wordt tijdens de wandelingen aandacht besteed. Het niveau van het wandelprogramma is afgestemd op individuele doelen en mogelijkheden. Doe je weinig aan sport dan is deze laagdrempelige beweegscursus een mooie opstap naar een aantal leuke bijeenkomsten, omdat je samen met anderen naar een doel toe werkt.Ben je al sportief bezig, laat je dan op jouw eigen niveau uitdagen. Afvallen en een verbeterd uithoudingsvermogen geven je een beter gevoel en meer energie en dat is een geweldig resultaat. Vrijwel iedereen van de eerste cursus is doorgestroomd naar een van de vaste wandelgroepen van Trudy.
In september start een nieuwe cursus Lekker Vitaal. Wil je meer informatie? stuur een mail naar lekkervitaal@loggia.nl of naar jwvanderplas@planet.nl of bel Trudy 0640592992 of Jan van der Plas (kruisvereniging Oudenbosch) 0653295988. [l]