Jong en oud vemnaakt zich op de Midzomerfeesten in Bosschenhoofd. ARCHIEFFOTO PETER BRAAKMANN
Jong en oud vemnaakt zich op de Midzomerfeesten in Bosschenhoofd. ARCHIEFFOTO PETER BRAAKMANN Foto:

Bosschenhoofd maakt zich op voor Midzomerfeesten

BOSSCHENHOOFD - Dit jaar worden voor de 28ste keer de Midzomerfeesten in Bosschenhoofd gevierd en wel van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 26 augustus. Traditiegetrouw vinden deze plaats in het centrum van Bosschenhoofd. De organisatie is trots op het programma waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor feest-DJ van der V met het Q-Music Foute Uur LIVE, Raymon Hermans, de regionaal bekende Coverband DoubleXL en de PartiefrieX van het razendpopulaire nummer 'Ik moet zuipen'.

DOOR VERA DE GEUS

Stichting Midzomerfeesten is trots op het programma van de 27ste Midzomerfeesten in Bosschenhoofd. "Op vrijdagavond is in de feesttent de Midsummer Friday Night-party andere Raymond Hermans", zo laat de organisatie weten. De 24-jarige Raymon Hermans is geboren in Roosendaal en groeide op in Sint Willebrord. In 2010 maakte hij zijn debuut en in de jaren erna bracht hij diverse singles uit, onder ander Hypnose en M'n Favoriet. Vrijdagavond is ook de avond van het Foute Uur van Q-music waarin allerlei hits uit de 90ties voorbij komen. Feest-DJ van de V zorgt die avond voor een mooi muzikaal geheel.

Double XL

Zaterdagavond staat coverband Double XL op de planken. De lokale coverband staat garant voor een gevarieerd muziekprogramma waar jong en oud van zal genieten. Tussen de sets door komt ook PartiefrieX van zich laten horen. Dit duo is bekend van het nummer Ik wil zuipen en de organisatie verwacht dat deze artiesten zeker het dak van de feesttent gaan krijgen. Zondagmiddag staat coverband Malo Malo met acht man sterk op het podium.

'Volop te doen in het laatste volle weekend van augustus'

Kramen

Muziek is niet het enige dat de Midzomerfeesten te bieden heeft. "Op zaterdag stond een midzomerwandeling gepland. Deze kan helaas vanwege omstandigheden niet doorgaan, maar op zondag is er volop drukte en gezelligheid dankzij de jaarmarkt die duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Van etenswaren tot kleding en van sieraden tot gereedschap. Alles is te vinden in een van de vele kramen die door de Pastoor van Breugelstraat zijn opgesteld", aldus de organisatie.

Rommelmarkt

Ook echte koopjagers kunnen op de Midzomerfeesten terecht, want een speciaal gedeelte van het dorp wordt ingericht als rommelmarkt. Particulieren kunnen hier gratis aan deelnemen, maar moeten zich wel eerst inschrijven via midzomerfeesten.com/rommelmarkt. De vele kramen worden aangevuld met straatartiesten, en gratis kinderattracties", legt men uit. "Entreekaarten voor de vrijdag- en zaterdagavond zijn online te bestellen via de website. Ook aan de deur van de feesttent zijn (mits niet uitverkocht) kaartjes verkrijgbaar. [l]

De rommelmarkt is een populair onderdeel van het evenement.