Midzomerplein Bosschenhoofd
Midzomerplein Bosschenhoofd Bosschenhoofdse Midzomerfeesten

Bosschenhoofdse Midzomerfeesten op het Midzomerplein

BOSSCHENHOOFD - Dit jaar wordt de 29e editie van de Midzomerfeesten in Bosschenhoofd gehouden en wel van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 26 augustus. Dit evenement zal plaatsvinden in het centrum van Bosschenhoofd en wel op het Midzomerplein.

Dit plein dankt zijn naam aan deze feesten en dat onze tent daar nu staat is geweldig. Door goede samenwerking met zowel Woningcorporatie Woonkwartier, van Agtmaal en de gemeente Halderberge, is wederom de mogelijkheid gerealiseerd om het Bosschenhoofdse feest in de dorpskern te houden. Door deze nieuwe plek rondom onze oude vertrouwde locatie is onze feesttent wat kleiner geworden. Dit betekent dus ook dat er minder personen in deze tent terecht kunnen. Koop dus tijdig uw toegangskaarten om teleurstelling te voorkomen. U kunt voordelig uw toegangskaarten kopen via onze website www.midzomerfeesten.com of bij onze verkooppunten Motorhuis Seppen en Café Stroop of aan de tent. Dit jaar hebben we weer diverse activiteiten op de rol staan.

Programma in de feesttent

Op vrijdagavond tijdens de midsummer Friday Night-party zal DJ van de V. zijn muziek in de feesttent laten horen. Ook zal gedurende de avond het Q-Music Foute uur te horen zijn en komt Raymon Hermans nog een live-optreden verzorgen.

Op zaterdagavond zal in de feesttent de coverband 'Double XL'op het podium zitten. Tevens zullen tijdens deze avond de PartiefrieX langs komen om de tent op z'n kop te zetten. De zondagmiddag zal vanaf 15:00 uur in de feesttent muziek worden verzorgd door de coverband Malo Malo. Deze spectaculaire coverband met volledige blazerssectie bestaat uit acht personen en staat garant voor een sterk en swingend optreden. Zij zullen tot circa 20.00 uur optreden. De toegangskaarten voor zowel de vrijdag- als zaterdagavond kunt u online kopen via onze website: www.midzomerfeesten.com of bij de voorverkoopadressen: Café Stroop of Motorhuis Seppe in Bosschenhoofd of aan de tent.

Op zondag is de entree gratis.

Midzomerwandeling gaat niet door

Dit jaar zou voor de 2e keer de Midzomerwandeling plaats vinden op zaterdagochtend, maar wegens omstandigheden kon onze organisator het niet georganiseerd krijgen. Wij vinden dit natuurlijk erg jammer.

Jaarmarkt op zondag 27 augustus

Op zondag zal van 11:00 uur tot 17:00 uur de jaarmarkt rondom de feesttent plaatsvinden. Daarnaast zal er ook een ruim opgezette rommelmarkt zijn. Mocht u op de jaarmarkt/rommelmarkt willen staan, kunt u zich via het inschrijfformulier op onze website aanmelden. De markt zal worden aangevuld met attracties voor de kinderen en muziek. Ook dit jaar is het Bosschenhoofdse Midzomerfeesten comité er wederom in geslaagd een gevarieerd en aantrekkelijk programma samen te stellen in het laatste volle weekend van augustus. Voor verdere informatie verwijzen wij u ook nog graag naar onze webpagina: www.midzomerfeesten.com. Graag tot ziens eind augustus! [l]