Vierdaagse wandelaars.
Vierdaagse wandelaars. foto: Eva Houtepen

Bijeenkomst vierdaagse wandelaars van AVO

OUDENBOSCH - Afgelopen vrijdag kwamen de vierdaagse wandelaars van AVO bij elkaar om de ervaringen uit te wisselen.

Verschillende mensen konden niet komen wegens andere verplichtingen, maar het was er niet minder gezellig door. De gelopen vierdaagse tochten waren o.a. Haarlem, Apeldoorn, Nijmegen, en natuurlijk de Heuvellandvierdaagse welke door iedereen als de mooiste werd bestempeld. De weersomstandigheden waren bij alle tochten goed om te doen, het snikhete weer hebben ze mooi misgelopen, en iedereen was dan ook heel tevreden en kon terugkijken op mooie wandeltochten. Na de koffie met vlaai gingen we naar buiten voor de groepsfoto, die de komende 4 jaar weer in de kantine komt te hangen. Toen iedereen weer binnen was en voorzien van een drankje kwamen er nog meer verhalen los en werd er al nagedacht welke tochten er in 2019 gelopen zouden worden een ding staat vast de Heuvellandvierdaagse blijft er bij iedereen in. Rond 21.30 was iedereen wel bij gepraat en ging men weer huiswaarts.

Mooi wandeljaar
Het was een mooi wandeljaar ook met onze eigen tochten rondje Halderberge en de Veenputtentocht goed voor samen 1000 deelnemers. Twee jaar geleden is het rondje Halderberge beoordeeld door de wandelbond en afgelopen jaar de Veenputtentocht alle twee de tochten werden als zeer goed beoordeeld.

Programma
16 sept hebben we nog de fietstocht waar iedereen aan mee mag doen en in 2019 hebben we weer rondje Halderberge op 9 maart en de Veenputtentocht op 29 juni.
Als je ook graag wandelt maar niet alleen, vooral nu het donker gaat worden, dan kun je altijd bij ons aansluiten. Wij wandelen op maandag en woensdag van 19.00 tot 21.30 en op zondagochtend van 8.30 tot 12.00 uur. Voor meer informatie kun je altijd bellen met Diny Houtepen 015314231 misschien tot ziens.[l]