Alpha 40 jaar jubileumjaar van start

OUDENBOSCH - Het nu net begonnen seizoen is voor gymnastiekvereniging Alpha het 40e. Dit 40-jarig jubileum gaat groot gevierd worden. Een jubileumcommissie is hiermee aan de gang en afgelopen vrijdag heeft de eerste feestelijke bijeenkomst, dit keer voor leiding en hulpleiding, plaatsgevonden. Maar er zit nog heel wat aan te komen. Er komt een jubileumboek, aan het eind van het seizoen een feestelijke receptie enz.

De eerste nieuwe activiteit in het kader van 40 jaar Alpha is het meedoen aan de springdagen in Sommelsdijk. Dit is een heel groot evenement. Alpha doet mee op 27 oktober. De organisatie berust bij Robin van Noort. In de hal bij binnenkomst van de gymzaal hangt alvast een spandoek om iedereen te herinneren aan het 40-jarig bestaan.

Trainingen nieuw seizoen van start

Deze week starten alle lessen weer. In het programma is voorlopig niets veranderd. Maartje en Maaike hebben intussen hun baby's gehad en kunnen weer actief van start, maar op dinsdagen moeten we het nog even doen zonder Celine die elke dag een baby verwacht. Maike, Robin, Anita en anderen zullen dit voorlopig opvangen. Het wordt een leuk seizoen, vooral met al die jubileumactiviteiten.

Alpha

Alpha is een gymnastiekvereniging in Oudenbosch. De club bestaat 40 jaar en heeft trainingen op gebied van peuter/kleutergym, jongensturnen, meisjesturnen (ook voor middelbare scholieren), damesconditietraining, springen. Kortom, binnen Alpha is bewegen op diverse terreinen en voor bijna alle leeftijden mogelijk. Alpha is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Voor meer informatie verwijzen we naar de site: www.Alpha-oudenbosch.com[l]