Molen St.Maartenspolder (1756).
Molen St.Maartenspolder (1756). Greet Wilrycx

Art- fair tijdens open dag Molen St.Maartenspolder

HOEVEN - Op zaterdag 8 september en bij mooi weer ook op zondag 9 september a.s. verwelkomen wij jullie graag op onze Open Monumentendag van de molen in de St.Maartenspolder (1756). Op deze dag zullen verschillende kunstenaars hun werk tentoonstellen op deze mooie monumentale locatie.

De deelnemende kunstenaars zijn: Debbie Nijland, Mirjam Hellemonds, Ruud Hoogers, Nell Scheepers: Schilderkunst. Wies Hoogers: moderne tekenkunst. Corine Roks en Annemarieke Moekti, photo-art. Ria Mathijssen en Anne van Oosterhout: keramiek. Rik van Lange: beeldend kunstenaar en keramiek. Rob Langenberg staat er met eigen ontworpen lederen armbanden, Marianne Stolk is er deze dag voor de ontspanning en Annemarieke Moekti, Designer bij Anniestuv lifestyle & photo-art etaleert haar originele en smaakvolle creaties op het terrein.

De theetuin van Instituut bakker is voor dit weekend neergestreken op het zomer terras bij de molen en Erik en Anja hebben opnieuw hun eigen gemaakt gebak bij. Zij hebben met veel zorg en aandacht ook andere produkten gemaakt die zij aan de man zullen brengen op deze dag. Je kan er echter ook voor kiezen een wijntje te drinken bij Ami du Vin. Ami du vin staat voor 4 vrienden met een passie voor mooie wijnen. Kom genieten van de mooie parels die de traditionele landen te bieden hebben. De wijnen zijn afkomstig van kleine producenten die nog volgens oude traditie hun wijnen met passie maken! De kleintjes kunnen een ritje maken op de pony. En de liefhebbers kunnen een workshop kleien volgen o.l.v. Rik.

Kortom komt allen genieten op 8 september van 12u tot 17u (bij mooi weer ook op 9 september zelfde tijd) op het terrein van de molen in de St.Maartenspolder, Poldersdijk 4, 4741 SR Hoeven, achter de visvijver! [l]