Indonesische eten voor het goede doel op Saint Louis

OUDENBOSCH - Op de steunpunten Mulder, Saint Louis en Bosschehuys voert stichting Groenhuysen samen met hun vrijwilliger Bas Oomen actie voor Indonesie. Bas Oomen, die al ruim 7 jaar vrijwilliger is bij stichting Groenhuysen heeft jaren in Indonesie gewoond en zodoende een goede band met dit land en zijn inwoners.

Nu er een grote ramp heeft plaatsgevonden op het eiland Lombok in Indonesie laat dat Bas en de steunpunten niet koud. Er is dringend hulp nodig, want de meest vrienden van Bas en vele anderen zijn hun huis verloren door 3 zware aardbevingen en meer dan 200 naschokken. Vele volwassenen en vooral kinderen hebben een trauma en slapen allemaal buiten onder een zeiltje op de rijstvelden. Deze mensen hadden al bijna niets en hebben nu helemaal niets meer. Vele dorpjes zijn totaal verwoest. Er is dringend geld nodig voor water, voedsel, kleding en tenten.

Daarom hebben de steunpunten Mulder, Saint Louis en Bosschenhoofd een hoekje gemaakt voor Indonesiƫ. Prachtige foto's met hoe het was op Lombok en hoe het nu is. Wij nodigen iedereen van harte uit om naar deze hoekje te komen kijken. Als u wilt, mag u vrijblijvend iets doneren. Deze actie houden de steunpunt de hele maand september.

Daarnaast zal er een Indonesische maaltijd geserveerd worden op vrijdag 14 september op steunpunt Saint Louis. De opbrengst hiervan gaat volledig naar Indonesiƫ. Wij hopen een volle zaal met eters te kunnen trekken! Indien u interesse heeft, kunt u voor informatie en aanmelding terecht op steunpunt Saint Louis bij een van de medewerkers op maandag, woensdag of vrijdag.

Graag tot dan! [l]