Vice Versa '51 begonnen aan de najaarscompetitie

OUDENBOSCH - Dit weekend is de najaarscompetitie begonnen. Vice Versa ’51 speelt met twee jeugdteams en zeven seniorenteams in de NTTB competitie. Op vrijdagavond spelen er altijd enkele teams thuis. Dus heb je zin om een keer te komen kijken, u bent vanaf 20.00 uur van harte welkom.

Jeugd 1 speelde dit weekend tegen Tanaka 3. Het was een leuke en spannende wedstrijd met drie 4-gamers en drie 5-gamers. Het ging vanaf het begin gelijk op. In de 7e en 8e wedstrijd nam de tegenstander een voorsprong van 3-5. Het lukte Koen en Jarno om de 9e en 10e wedstrijd te winnen, dus 5-5. Jarno won twee wedstrijden. Kevin en Koen ieder één.
Jeugd 2 ontving The Back Hands 3. Het lukte Emma en Dawid om een wedstrijd te winnen tegen dit sterke team. Stijn won helaas niets. Er was regelmatig een 4- of 5-gamer nodig voor de wedstrijd was beslist.
Team 1 speelde uit tegen ODT Kanjers Uitzendb. 1. Het lukte Pim, Koen en Edwin niet om een wedstrijd te winnen. Jacco en Koen wonnen de dubbel.
Team 2 had een uitwedstrijd tegen SAR ’72 3 uit Kloosterzande. Het was een spannende wedstrijd met maar liefst zes 4-gamers en twee 5-gamers. Na de 6e wedstrijd was de stand 3-3. Toen nam team 2 een eindsprint, het won de laatste vier wedstrijden. Annemiek, Joyce en Marco wonnen allen twee wedstrijden.
Team 3 speelde thuis tegen Die Meede 4. De helft van de wedstrijden werd pas in vijf games beslist, bijna allemaal in het voordeel van de tegenstander. Het lukte alleen Peter en Maikel om een wedstrijd te winnen. Rick won helaas niets.
Team 4 ontving Belcrum 10. Het was een spannende wedstrijd met vier 5-gamers en twee 4-gamers. In het begin ging het gelijk op. Na de 8e wedstrijd had Belcrum een voorsprong van 3-5. Zou het nog lukken om gelijk te komen? Verena won haar laatste wedstrijd in vijf games met 13-11. Ook Rob won zijn laatste wedstrijd in vijf games. Jammer dat Dylan en Verena de dubbel verloren in vijf games met 14-16. Rob en Dylan wonnen ieder twee wedstrijden. Verena won er één.
Team 5 speelde uit tegen Belcrum 11. Roel en Willem wonnen beiden hun eerste wedstrijd, een goed begin. Belcrum won de volgende twee wedstrijden beide in vijf games, waaronder de dubbel van Roel en Niels. Na de 8e wedstrijd had team 5 een voorsprong: 5-3. Roel en Willem verloren helaas hun laatste wedstrijd. Roel en Willem wonnen ieder twee wedstrijden. Niels won er één.
Team 6 speelde tegen BSM 3. De tegenstander gaf goed tegenstand, er waren vier 4-gamers en drie 5-gamers. Vanaf de 6e wedstrijd werd er geen punt meer weggegeven. Rens Sitters en Mike Schoonen wonnen ieder drie wedstrijden. Ton Coenen won er één. Hij verloor een wedstrijd in vijf games met 11-13. Rens en Mike verloren de dubbel in vijf games.

Uitslagen.
Jeugd 1-Tanaka 3 5-5
Jeugd 2- The Back Hands 3 2-8
ODT Kanjers Uitzendb. 1- Team 1 9-1
SAR ’72 3-Team 2 3-7
Team 3-Die Meede 4 2-8
Team 4-Belcrum 10 5-5
Belcrum 11-Team 5 5-5
Team 6-BSM 3 7-3[l]