Victoria'03 door naar volgende bekerronde

OUDENBOSCH - Victoria'03 heeft, zonder al teveel inspanningen, de volgende ronde van de beker bereikt.

Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Kuijpers greep Victoria'03 de tegenstander vast en liet niet meer los. Zo nu en dan kreeg Unitas'30, vaak uit een snelle omschakeling een kansje. Zo prikte Kevin Oomen, na een uitstekende aanval over rechts, maar net naast het doel van Niels van Sundert. Nog geen honderd tellen later was het wel prijs aan de overkant. Ayoub Boudouch onderschepte een slordig ingepaste bal, rukte op en schoot diagonaal hard binnen: 1-0. Jarige job Faris Ouaddaf zette na rust een aanval op rechts op, combineerde met Rick de Jong en vanaf de linkerkant legde hij zijn tegenstrever in de luren en liet doelman Mark Hellemons kansloos: 2-0.

Na ruim een uur spelen was er weer reden tot juichen voor de thuisclub. Björn Verwater kreeg alle ruimte om op te rukken en vond bij de tweede paal, de inlopende Sjoerd Renne, die hard binnenkopte: 3-0. Vier minuten later was Verwater zelf succesvol, toen hij profiteerde van een fout van doelman Hellemons: 4-0.

Een moment van overmoedigheid van Amine Oualad Ali, die op het middenveld de bal verspeelde, leverde dan toch nog een tegentreffer voor de gasten op: Justin van Laarhoven tekende voor de eretreffer.