AGENDA

Tentoonstelling schilderijen

13:00 | Museum 'In de Drie Snoeken',

Heemkundekring 'Het Land van Gastel' organiseert tijdens de Open Monumenten Dagen en de Cultuurmaand een tentoonstelling van de schilderijen van de Gastelse realistisch fijnschilder Jos Aanraad. Museum 'In de Drie Snoeken', Dorpsstraat 50 in Oud Gastel is daartoe geopend op 22 en 29 september alsmede op 6 en 7 oktober. De openingstijd op deze dagen is steeds van 13.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Woensdag 19 september

Inloopspreekuur Mantelzorgconsulente

10:30 | Steunpunt Saint Louis

Op woensdagochtend 19 september houdt Ingrid van de Pol, mantelzorgconsulente van de gemeente Halderberge in het steunpunt Saint Louis, een inloopspreekuur. U kunt vrij binnen lopen van 10.30 tot 11.30 uur met al uw vragen rondom mantelzorg. Dus schroom niet en loop gewoon even binnen.

Vrijdag 21 september

Bingo

19:30 | Dorpshuis het Kompas

De Invalidenbond Hoeven-Bosschenhoofd start vrijdag 21 september weer met haar maandelijkse bingo avonden. Deze avond vindt plaats in Dorpshuis Het Kompas in Hoeven en begint om half 8. Het spel staat open voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder en een rijkgevulde prijzentafel staat klaar.

Zaterdag 22 september

Snuffelmart in kader van Burendag

9:00 | De Martwienkel

Zaterdag 22 september wordt de landelijke Burendag weer gehouden. Evenals voorgaande jaren organiseert de Martwienkel in Oud Gastel op deze dag een kleinschalige snuffelmarkt op het Marktplein en rondom de winkel. Met voor elk wat wils: kraampjes met diverse koopwaar en aanbiedingen, muziek en live-optredens van Jeffrey van de Rovohof, een grabbelton voor de kleintjes, gratis koffie, thee, ranja enzovoorts. Kortom volop sfeer en gezelligheid. Kom ook genieten van de Gastelse gastvrijheid. De Gastelse Snuffelmart wordt gehouden tussen 09.00 en 16.00 uur.

Rommelmarkt en najaarsmarkt

10:00 |

Zaterdag 22 september vindt er op 2 locaties van Groenhuysen een rommelmarkt, annex najaarsmarkt plaats in Oudenbosch, nl. op Oostkwartier en de Zellebergen. Van de opbrengst worden activiteiten georganiseerd voor de bewoners van deze 2 zorgcentra, zoals uitstapjes, optredens en realiseren van persoonlijke wensen. Deze keer zijn er heel, heel veel spullen, kleding en kleine meubelen én alles moet weg, dus kom uw slag slaan! Leuke koopjes voor zeer, zeer aantrekkelijke prijzen! Geopend vanaf 10:00 uur, tot 15:00 uur en gratis toegang, Chirurgijnslaan 1 en Zellebergen 1.

Burendag 2018 in wijk Pagnevaart

14:00 |

Wijkvereniging Pagnevaart Oost organiseert op zaterdag 22 september Burendag. We slaan onze partytent op het speelterrein aan de Vlierstraat. Deze dag is bedoeld om gezellig bij elkaar te komen en kennis te maken met onze wijkvereniging onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Voor kinderen is het die dag mogelijk om spelletjes te doen of te kleuren of lekker te spelen. We zijn er vanaf 14.00 tot 17.00 uur. Komt u ook gezellig langs? Zowel voor onze leden als niet leden is het gratis.

Bierfestival Oudenbosch

14:00 |

Op 22 september wordt in het centrum van Oudenbosch voor de 2de keer het Oudenbosch Bierfestival gehouden. Van 14.00 tot 20.00 uur staan op het Jezuïetenplein diverse kraampjes van lokale bierbrouwers. De organisatie ligt in handen van het Biergilde Oudenbosch en Brasserie Tivoli. Speciaal voor deze gelegenheid heeft het Biergilde Oudenbosch ook een eigen bier gebrouwen. Op een sfeervolle locatie in het historisch hart van Oudenbosch komen liefhebbers van speciaalbier goed aan hun trekken. In totaal zullen elf brouwers circa 42 bieren schenken. Meer informatie over dit evenement? Biergilde Oudenbosch; www.facebook.com/oudenboschbierfestival

Dinsdag 25 september

Inloopspreekuur WMO

13:00 | steunpunt Bosschehuys

Op de dinsdagmiddag 25 september houdt Jordy Franken, regie assistent team zorg & jeugd van de gemeente Halderberge in het steunpunt Bosschehuys, een inloopspreekuur. U kunt vrij binnen lopen van 13.00 tot 15.00 uur met al uw vragen rondom zorg & jeugd.