Afbeelding

Het einde van de zomer, tijd voor klusjes in - en om de woning

HALDERBERGE - Het einde van de zomer, tijd voor klusjes in – en om de woning! U kunt bepaalde klusjes zelf niet (meer) doen? En u kunt geen beroep meer doen op uw directe omgeving. De vrijwilligers van “Graag Gedaan” helpen u graag!

Wij helpen in beginsel iedereen. Onze hulp is niet uitsluitend gericht op ouderen. Uw leeftijd is niet bepalend. Hulp en ondersteuning bij zaken zoals bij: Vervoer met begeleiding naar huisarts of specialist; Klusjes in en om de woning en tuin; Boodschappen doen, samen met u of voor u; Kleine aanpassingen in uw woning; Helpen met het bijhouden van uw administratie, invullen formulieren; Uitleg van het gebruik van computer / tablet en het oplossen van problemen. Voor verdere informatie neemt u contact op met 0168-331833 (vraag naar Graag Gedaan) of zie website www.graaggedaan-halderberge.nl.
Tevens is Graag Gedaan nog steeds op zoek naar vrijwilligers, zie hiervoor ook http://www.graaggedaan-halderberge.nl/vrijwilligers-gezocht. Graag Gedaan is een initiatief van de SOH en wordt geste und door de Gemeente Halderberge en Surplus Welzijn. [l]