OUDENBOSCH - Beste jonge en oude feestvierders uit Oudenbosch en omstreken. Ook zo’n zin in een gezellige avond uit? Pak dan je kalender of agenda er maar eens bij en ga naar zaterdag 6 oktober.

Op deze dag is het tijd voor de traditionele inzamelingsavond van de Leutige Lijstjes vanaf 20:00u in Hotel de Kroon. Thema: Boter bij de vis. De avond wordt gepresenteerd door Ton Dingenouts en zal in het teken staan van Jeugdeducatie door de Oudenbossche Harmonie en omlijst worden door diverse optredens van artiesten. Natuurlijk wordt er door Hotel de Kroon gezorgd voor een lekker hapje. Voor de gezelligheid en een mooie opbrengst hebben we jullie hulp nodig. Wij zijn namelijk weer op zoek naar spullen voor de veiling. We hebben al weer enkele mooie, waardevolle veilingitems, maar we zijn nog op zoek naar meer mooie veilingitems. Dus mocht je als feestvierder ook nog iets in de veiling willen gooien, laat het ons dan voor zaterdag 6 oktober weten.

Heb je dus zin in een super gezellige avond, zet deze datum dan in je agenda! Wij zullen ervoor zorgen dat jullie een leuke avond krijgen en samen ons best doen om een groot bedrag op te halen voor muziekeducatie op de basisscholen door de Oudenbossche Harmonie. [l]