OUDENBOSCH - Victoria'03 JO19-1 ging de competitie goed van start. Op eigen terrein werd Unitas'30 JO19-2 met 3-1 verslagen.

Het duel van JO19-1 begon overigens met een forse tegenvaller: na een communicatiestoornis in het hart van de defensie, keken de spelers van JO19-1 al snel tegen een 0-1 achterstand aan. Victoria'03 pakte de zaken echter snel energiek op en liet o.a. een kansen noteren voor Tommy Li Chang, die zijn inzet tot corner gebokst zag worden. Langzaam, maar heel zeker kwam Unitas niet meer onder de druk uit. Het gevolg kon niet uitblijven: na een pass van Arssalan Amenchar, die exact op tijd Lex van Dissel wegstuurde, tekende de aanvoerder voor 1-1. Nadat Teun Snepvangers de reddende engel op de doellijn was, werd Pieter van Etten op de linkervleugel weggestuurd. Zijn voorzet kwam voor de voeten van de goed meegelopen Milan Kouters, die de 2-1 voorsprong op het scorebord zette. Daarmee was de koek nog niet op in de eerste helft. Pieter van Etten (voorlangs) en Tanzer Ocak, na een prima individuele actie, waren nog dichtbij de 3-1, maar de bal van Ocak strandde in een kluwen van spelers. Die 3-1 voorsprong kwam er alsnog, maar dan in de laatste minuut van de eerste helft. Lex van Dissel leverde de assist op Pieter van Etten, die wel raad wist met die mogelijkheid: 3-1. In de tweede helft kreeg Victoria'03 nog tal van kansen om de score uit te breiden, maar de ploeg was te nonchalant met de mogelijkheden. Met name Pieter van Etten mocht zich achter zijn oren krabben met zoveel mogelijkheden op een treffer. Unitas'30 rook bloed en gaf gas. De geelhemden creƫerden een behoorlijk aantal kansen, maar doelman Frans Kroon kroonde zich tot de absolute uitblinker van de tweede helft. Met prima ingrepen en goede reddingen, bezorgde hij zijn ploeg de volle winst.