OUDENBOSCH - Voor de seniorenteams was er in het slechte weer op zondag weinig succes. Alleen Dames Jong wist te winnen, 2-0 tegen Etten Leur J2.

Dames 2 speelde gelijk tegen Zundert 2 (2-2).Dames 1 verloor met 6-0 van Walcheren 2 en de Veteranen kwamen net tekort tegen Walcheren A (3-2). Heren 1 verloor weer met grote cijfers, nu met 11-1 van Zwart Wit 7. Het zal waarschijnlijk een moeilijk seizoen blijven voor het jonge team.

Bij de jongste jeugd behaalde J8E1 een duidelijke 13-0 overwinning op Push4. M6E1 speelde een prima wedstrijd tegen Push 11 en won met 5-0. J6E1 en Made 2 speelden gelijk (5-5) en M8E1 won ook de 3e wedstrijd, nu waren de meisjes met 8-1 te sterk voor Push 10. M6E2 verloor met 5-2 van Pelikaan 6 en dat is zeker niet slecht. A.s. zaterdag mogen de meisjes hun eerste thuiswedstrijd spelen.

JD1 en Goes D1 speelden in een mooie wedstrijd met 1-1 gelijk.

MD1 was veel te sterk voor Gilze Rijen D3, het werd 8-0 voor MD1.

JC1 won ook, Made C1 was niet opgewassen tegen ons team en verloor met 6-0.

MC2 ging naar Hulst om daar met 16-1 van Rapide te winnen.

MC1 verloor weer en ook nu met miniem verschil van Goes C2 (1-0).

MB2 verloor met 6-0 van Prinsenbeek B5.

MB1 had tegen HSD B2 bij rust een 2-0 voorsprong maar na rust lukte er nog maar weinig bij de meisjes en was het volop paniek achterin. Er waren nog een paar kansen voor MB1 maar HSD wist goed te profiteren en scoorde 3x in het laatste deel van de 2e helft. Dat was genoeg voor de overwinning.

MA1 won met 2-1 van Rapide A3.