Valse start vv Hoeven

HOEVEN - In de 2de klasse stond de derby Unitas’30 tegen Hoeven op de affiche. Een mooiere opening van het nieuwe seizoen kon niet, maar ook een lastige.

Dat bleek wel want Hoeven ging met lege handen naar huis. Hoeven was niet in staat om antwoord te geven op met name de 1ste helft sterker Unitas’30. Al in de 2de minuut scoorde Unitas uit een aanval vanaf rechts. Twee minuten later was het bijna 2-0. De paal bracht redding. Hoeven creëerde nauwelijks een kans en had de handen vol aan de bewegelijke spitsen en middenvelders. Het werd nog lastiger toen voor rust Hoeven met 10 man kwam te staan vanwege rood voor Danny van Nijnatten. Na rust zagen we in ieder geval een Hoeven dat knokte. Toch was het Unitas’30 dat 10 minuten voor tijd de 2-0 maakte. Hoeven richtte zich nog een keer op en Erwin Roks maakte in de 82ste minuut de aansluitingstreffer. Het lukte Hoeven niet de gelijkmaker te scoren. Unitas’30 schoot in de laatste minuut opnieuw tegen de paal. Deze wedstrijd snel vergeten, leren van wat fout ging en volgende week tegen het sterke Madese Boys. Dan zullen we de mouwen moeten opstropen en zoals we dat de laatste twee jaar gewend waren met 120% inzet de strijd aan gaan.