Doelpuntrijke remise voor DEVO in Welberg

BOSSCHENHOOFD-Op een regenachtige zondag 23 september ging Devo 1 op bezoek bij SC Welberg. De 1e competitie wedstrijd stond onder leiding van dhr. van Dursun uit Roosendaal.

Nadat de pupil van de week de opening had verricht begonnen beide teams aan de wedstrijd. De 1e kans kwam op naam van SC Welberg een doelpoging belandde op de lat na 5 minuten spelen. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en het spel ging ook heen en weer. In de 19e minuut dacht SC Welberg op voorsprong te komen maar het doelpunt werd terecht voor buitenspel afgevlagd. Devo zette meteen een goede aanval in en Suraj Ramkhelawan werd in de 16 meter gebied gehaakt en de scheidsrechter kende Devo een strafschop toe in de 20e minuut. Robin van Boxel benutte deze penalty en zette Devo op een 0-1 voorsprong. In de 23e minuut moest de keeper van Welberg gestrekt na een mooie uithaal van Arian den Ouden. Het leek eerder 0-2 te worden dan 1-1 maar helaas werkte Devo in de 25e minuut de bal niet goed weg achterin en gaf het een cadeautje weg aan Dennis Luikx van SC Welberg en die profiteerde ervan en zet de stand weer op gelijke hoogte 1-1.

Na de rust werd het weer wat droger maar begon de wint op te zette. Het slechte kunstgras van SC Welberg was moeilijk te bespelen. Na een kwartier spelen bracht Mats Meeuwen met een zeer fraaie treffer SC Welberg op een 2-1 voorsprong. Devo ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en deze kwam er ook verdiend in de 80e minuut een prachtige voorzet op maat van Sven Frijters die werd ineens op de slof genomen door Robin van Boxel 2-2. Enkele minuten daarna ging SC Welberg onsportief verder toen een speler van Devo geblesseerd op de grond lag maar wederom werd de treffer uiteindelijk terecht afgekeurd wegens buitenspel. Niet veel later konden de Welbergenaren toch juichen want Tom Mulders zorgde ervoor dat Welberg in de 88e minuut op een 3-2 voorsprong kwam. En dan denk je dat de wedstrijd gespeeld was, maar Devo stropte nog 1 keer de mouwen op van het nieuwe tenue waar ze in speelde en uit een zeer goede aanval schoot aanvoerder Mike van Dorst de gelijkmaker binnen in de 90e minuut 3-3. Daarna floot de goed leidende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Voor beide teams een terechte uitslag.

Komende zondag een thuiswedstrijd tegen onze vrienden uit Stampersgat De Schutters aanvang 14:30 uur.