AGENDA

Tentoonstelling schilderijen

13:00 | Museum 'In de Drie Snoeken',

Heemkundekring 'Het Land van Gastel' organiseert tijdens de Open Monumenten Dagen en de Cultuurmaand een tentoonstelling van de schilderijen van de Gastelse realistisch fijnschilder Jos Aanraad. Museum 'In de Drie Snoeken', Dorpsstraat 50 in Oud Gastel is daartoe geopend op 29 september alsmede op 6 en 7 oktober. De openingstijd op deze dagen is steeds van 13.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Vrijdag 28 september

Demonstratie line dansen

14:00 | Steunpunt Saint Louis

Op vrijdagmiddag 28 september houdt de Bosschenhoofdse vrouwenvereniging een gezellige demonstratie line dansen in steunpunt Saint Louis. De dames van de line dansengroep zijn al jaren samen, oefenen wekelijks en zijn zeer enthousiast om bij ons een demo te geven! U kunt vrij binnen lopen, ze beginnen met hun demonstratie rond de klok van 14.00 uur. Opgave is niet nodig. Koffie/thee met iets lekkers erbij staat klaar vanaf 13.30 uur met later in de middag een gezellig drankje en hapje.

Zaterdag 29 september

Bingo

20:00 |

Op vrijdag 28 september organiseert Wijkverening Pagnevaart Oost weer een geweldige bingo met super mooie prijzen. De zaal gaat om 19.30 uur open en de start is om 20.00 uur. Locatie: Aula van de Bukehof, Olmenstraat 1. Voor meer info: www.wijkverenigingpagnevaartoost.nl

Woensdag 3 oktober

Eetpunt Steunpunt Saint Louis

| Steunpunt Saint Louis

Op vrijdag 5 oktober houden we weer een gezellige gezamenlijk maaltijd in Saint Louis, we gaan om 12 uur aan tafel! Heeft u interesse om aan te schuiven? Wel graag opgeven vóór woensdag 3 oktober. U kunt zich opgeven op het steunpunt bij een van de teamleden op maandag, woensdag of vrijdag.