OUDENBOSCH - In het kader van het 40-jarig jubileum neemt Alpha deel aan een van de springdagen in Sommelsdijk. Afgelopen week sloot de inschrijving daarvoor.

Meer dan dertig Alphaleden schreven zich in. Daar komt nog een groep begeleiders bij en dat betekent dat bijna veertig mensen op 28 oktober zullen deelnemen aan een springdag. Nadere berichten over exacte vertrektijden en het programma volgen nog vanuit de organisatie.

Alpha-kamp

Twintig jaar lang organiseerde Alpha een kampweekend in Loon op Zand op een kampeerboerderij. Enkele jaren geleden werd dat om allerlei redenen stopgezet. In het kader van het 40-jarig jubileum gaan we proberen eenmaal weer een Alphakamp te houden, in Loon op Zand op de kampeerboerderij waar dat kamp jarenlang werd gehouden. Afgelopen week bezocht een delegatie van Alpha de bewuste boerderij en stelde vast, dat alles wat er vroeger was er nog steeds is, met hier en daar aanpassingen en verbeteringen. Kortom, een leuk kamp is mogelijk. Er wordt gedacht aan een weekend in maart. Belangstellenden kunnen alvast hun interesse bekendmaken. Hetzelfde geldt voor mogelijke leiding. Opgeven bij de trainers of bij Wim.

Vriendinnetjesweek

De week van 1 oktober is er vriendinnetjesweek. De meisjes op de groepen mogen dan een of meer vriendinnen meenemen om een keertje mee te doen. Voor de jongens gaat dit niet vanwege de groepsgrootte. De leiding is volop bezig met een leuk programma en het wordt net als voorgaande jaren vast weer een groot succes. De groepen zijn inmiddels op de hoogte via hun trainsters.

Alpha

Al bijna veertig jaar is Alpha als vereniging in Oudenbosch actief. Alpha is een gymnastiek- en turnvereniging die lessen verzorgt op gebied van peutergym, turnen, damesconditietraining en springen. Alpha is aangesloten bij de nationale turnbond en werkt onder leiding van deskundige mensen. Voor meer info, zie www.alpha-oudenbosch.com[l]