OUD GASTEL - Op zondag 7 oktober is het de laatste open dag van dit jaar op de Meeshoeve en deze middag staat in het teken van dierendag.

De zanggroep Enjoy uit Hoeven gaat meteen van start met een optreden. Een genot om naar te luisteren en misschien ook wel om mee te zingen. Later op de middag laten ze zich nog een keertje horen! Tussendoor verzorgt blaaskapel Wor d’ut Verschil uit Oud-Gastel een optreden en zij sluiten ook de middag muzikaal af op de Meeshoeve.

Toon Verbraak maakt van papiermaché prachtige en kleurrijke dieren. Lia den Ouden leest bij haar digitale schilderkunst haar daarbij passende en vaak aangrijpende gedichten voor.

De dagbesteding van S & L Zorg verzorgen een expositie van hun eigen werk. Zeker de moeite waard om dit werk te komen bewonderen.

De kinderen zijn welkom om te komen knutselen en dat is natuurlijk helemaal gratis.

Verder zijn de oud-Hollandse spelen present, de huifkar staat weer gereed voor een ritje, ook de ezeltjes zullen ingespannen worden en clown Meessie loopt weer rond op de Meeshoeve.

Wilt U informatie over de activiteiten op de zorgboerderij dan kunt u terecht bij de informatiestand van Surplus/Amarant. Ook kunt U een kijkje nemen in het oude woonhuis, Meesmuseum en het Mezenhof. We hopen op droog, zonnig weer, zodat iedereen kan genieten van de vlindertuin en zeker van de dieren op de Meeshoeve. De Meeshoeve is open van 13.00 tot 16.30 uur. Toegang gratis. [l]