HOEVEN - BC Hoeven 2 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Ribad uit Ridderkerk. Zowel de dames- en herendubbel gingen in de eerste set niet lekker.

De tweede set kwamen Daniel en Kevin en Melissa en Britt goed terug maar konden beide de set en dus de dubbels niet binnenslepen. Daniel, Kevin en Britt hadden weinig in te brengen in hun enkels en verloren in 2 sets. Melissa speelde een sterke enkel en wist in 2 sets te winnen. De mix van Daniel en Melissa werd na een gewonnen eerste set alsnog in 3 sets verloren. Kevin en Britt verloren in 2 sets. Hierdoor kwam de einduitslag op een 7-1 verlies.

Zaterdag 29 september moest BC Hoeven 3 thuis spelen tegen het zeer sterke team van BC Pluumpje 1 uit Goes.
Dat er een groot niveau verschil was werd al snel duidelijk. Zowel de Heren dubbel als de Dames dubbel werden kansloos verloren.
Ook bij de enkel spelen van zowel Raymond, Ruud, Esmee als Mariƫlle werd het al snel duidelijk dat de tegenstander een maatje te groot was. Bij de mixen van Raymond/Mariƫlle en Ruud/Noushka was het beeld niet veel anders. Ook deze werden allemaal in twee sets verloren.
Ondank het niveau verschil is er toch goed gespeeld, helaas wel met een eind uitslag van 0-8.

BC Hoeven 4 speelde zaterdag thuis tegen BC Batho 2 uit Tholen. De dubbel partijen van Letty/Patries en Leon/Marty werden beide gewonnen in 2 sets. Letty, Milou en Marty wonnen hun enkel partijen eenvoudig in 2 sets. Leon verloor zijn enkel partij na een spannende eerste set toch in 2 sets. Patries en Marty wonnen hun mix partij eenvoudig in 2 sets. Milou en Leon verloren hun eerste set dik, maar kwamen in de tweede set goed terug en wonnen uiteindelijk ook de spannende derde set. Einduitslag 7-1. BC Hoeven 4 staat momenteel bovenaan in de ranglijst. [l]