De laan met Zilverlinden een van objecten in de Lichtkunstshow.
De laan met Zilverlinden een van objecten in de Lichtkunstshow. Frank van Andel

Lichtkunstfestival LIFE in Arboretum een groot succes

OUDENBOSCH - Veel belangstelling was er op zaterdag 29 september voor een eerste Lichtkunstshow in de Botanische Tuin Arboretum Oudenbosch.

Tussen 19.30 en 22.00 uur kwamen ruim 400 bezoekers genieten van het lichtspel op een groot aantal plaatsen in de tuin. De Majestueuze Treurbeuk, de Lindelaan, de Theekoepel en de vijver en nog veel meer objecten waren onderdeel van het lichtspel.

Arboretum bezoeken

Er zijn diverse elementen die een heerlijke wandeling door het Arboretum Oudenbosch tot fijne middag leiden. Natuurlijk kunt u de wandeling 'Plant & Eter' al dan niet aan de hand van de brochure doen. Ook voor de kinderen is er een wandeling en/of speurtocht naar de twaalf kabouters. Aan de balie treft u de brochures.

Exposities

Roeland Frank Hoefsloot (Beelden). Roeland maakt beelden met zeggingskracht gebruikmakend van verschillende materialen en technieken. Vaak mensfiguren gecreƫerd uit een combinatie van drijfhout, keramiek en soms ijzer die de toeschouwer uitnodigen tot een ontmoeting.

Vonne Hoefsloot Janssen (Schilderijen). Vonne brengt levensenergie in de natuur en in de mens in beeld, gebruikmakend van kleur, vorm en compositie. Via haar schilderijen, haar beeldtaal wil ze van harte inspireren op welke manier dan ook.[l]