Nipt verlies voor Hoeven

HOEVEN - Hoeven speelde de 1ste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Madese Boys.

Hoeven tastte het 1ste kwartier de sterkte van Madese Boys af, maar kwam toch langzaam beter in te spel. Er stond weer een collectief dat voor elke bal knokte. Madese Boys probeerde druk e zetten maar onze keeper Damian van Nijnatten was een betrouwbare sluitpost. Hoeven kreeg ook enkel kansen. Zo kreeg de goedspelende Isic Bink een schotkans in de 19de minuut en uit een aanval van rechts via Niels Buijs en Jurgen Pertijs knalde Patrick Suijkerbuijk de bal tegen de lat. Rust 0-0. Robert Frerichs was gevaarlijk met een schot. Direct daarna was het Robert die heel veel pech had. Zijn schot kwam binnenkant paal maar de bal bleef aan de verkeerde kant van de doellijn rollen. Onze keeper moest in de 57e minuut 2 keer een inzet van Madese Boys redden, vervolgens kwam de bal in het drukke 5 meter gebied voor een voet aan een speler van Madese Boys die de 0-1 maakte. Hoeven probeerde nog wel de gelijkmaker te forceren maar Erwin Roks en Jim Fransen lukte het niet het net te vinden. Ondanks hard werken bleef Hoeven met lege handen. Volgende week beter. Dan speelt Hoeven uit in Rijen.

Algemene ledenvergadering

Op maandag 8 oktober is er een algemene ledenvergadering van vv Hoeven in clublokaal de Hofstee. Aanvang 20.00 uur. Zie voor de agenda: www.vvhoeven.nl. Alle leden zijn welkom.

Vrijdag 5 oktober

Het 7x7 toernooi voor 35+ van de KNVB wordt deze vrijdag gehouden bij vvHoeven. Met deelnemende teams van vvHoeven, Devo, Seolto en Beek Vooruit. Aanvang wedstrijden 19.30 uur.