AGENDA

Tentoonstelling schilderijen

13:00 | Museum 'In de Drie Snoeken',

Heemkundekring 'Het Land van Gastel' organiseert tijdens de Open Monumenten Dagen en de Cultuurmaand een tentoonstelling van de schilderijen van de Gastelse realistisch fijnschilder Jos Aanraad. Museum 'In de Drie Snoeken', Dorpsstraat 50 in Oud Gastel is daartoe geopend op 6 en 7 oktober. De openingstijd op deze dagen is steeds van 13.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Woensdag 3 oktober

Eetpunt Steunpunt Saint Louis

| Steunpunt Saint Louis

Op vrijdag 5 oktober houden we weer een gezellige gezamenlijk maaltijd in Saint Louis, we gaan om 12 uur aan tafel! Heeft u interesse om aan te schuiven? Wel graag opgeven vóór woensdag 3 oktober. U kunt zich opgeven op het steunpunt bij een van de teamleden op maandag, woensdag of vrijdag.

Vrijdag 5 oktober

Traktatie steunpunt Bosschehuys

10:00 |

Op vrijdagmiddag 5 oktober trakteren wij, op het steunpunt Bosschehuys, vanwege de dag van de ouderen! Komt u ook gezellig een gebakje eten en even kletsen? Graag tot dan!

Zaterdag 6 oktober

Vrije inloop Anniestuv

13:00 | Galerie Anniestuv

Op zaterdagmiddag 6 oktober opent Annemarieke Koremans haar eerste expositie in haar thuisgalerie in Oud Gastel. Zij maakt onder meer moderne fotokunst op groot formaat plexiglas. Onder de naam Anniestuv produceert zij ook diverse tijdloze interieur accessoires waaronder kussens, woondekens en zelfs keramische tegels. Ze maakt kunst waar je naar blijft kijken. Deze dag is er vrije inloop tussen 13:00 en 17:00 uur. Galerie Anniestuv, Angel 3, Oud Gastel. Meer informatie op www.anniestuv.nl.