BOSSCHENHOOFD - Afgelopen zondag kwam Neerlandia'31 uit Dorst op bezoek bij Devo. De wedstrijd stond onder leiding van de 77-Jarige T.Apostolovski uit Etten-Leur.

Beide teams waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. De beste kansen in de 1e helft waren voor Devo. In de 28e minuut viel de enigste doelpunt van de wedstrijd nadat een verdediger van Neerlandia'31 de bal te kort terugspeelde op zijn eigen doelman, Suraj Ramkhelawan lette goed op en pikte de bal voor de doelman op en kon vrij naar het goal lopen en de bal binnen schieten.
Kort na deze openingstreffer had Devo het zich nog makkelijker kunnen maken want kreeg nog een grote kans voor de 2-0.

Na de rust deden beide ploegen niets voor elkaar onder en waren de betere kansen weer voor Devo, maar helaas werden de kansen niet benut en stond uit eindelijk na 90 minuten spelen de 1-0 uitslag op het scorebord. Gezien de kansen een terechte overwinning. Door deze overwinning en dat de concurrenten punten hebben verspeeld is Devo minimaal 1 week de koploper in de 5e klasse B.

Komende zondag 14 oktober is Devo 1 vrij. De volgende wedstrijd is dan pas op zondag 21 oktober thuis tegen Fc Dordrecht, aanvang 14:30 uur.