OUDENBOSCH-Het duurde lang, voordat het duel tussen Victoria'03 en RBC op gang kwam.

Anwar Tarfit had wel veel dreiging in zijn bewegingen, maar vond in Jules Voogt een meer dan bekwame mandekker, die Tarfit weinig ruimte gaf om gevaarlijk te worden. De eerste kans was voor Victoria'03, toen Tom Bosma mocht aanleggen van scheidsrechter Van den Brink, nadat er een overtreding op Faris Ouaddaf geweest was. Bosma schoot te zacht in, waardoor doelman Leest gemakkelijk het gevaar kon elimineren. Nog geen 60 tellen later was het opnieuw Tom Bosma, die mocht afdrukken, toen Rick de Jong een bal van RBC onderschepte. Ditmaal schoot Bosma naast het doel van Joeri Leest. Toch was het Tarfit, die de gasten op 0-1 zou brengen. Dodelijk balverlies voorin met een snelle omschakeling van RBC, leverde een prachtig doelpunt van de aanvoerder van RBC op. Doelman Niels van Sundert moest het antwoord op de geweldige inzet van Tarfit, vanaf de rechterzijde van het veld, schuldig blijven en zag de 0-1 achterstand op de bordjes verschijnen. Na de rust kwam Victoria'03 energieker op het veld. Binnen no-time stond de gelijkmaker in het boekje van scheidsrechter Van den Brink. Balverlies bij RBC leverde een man-meer-situatie op voor de thuisclub, waarbij Sjoerd Renne Faris Ouaddaf in stelling bracht. Het goudhaantje van de thuisclub maakte zijn faam waar met zijn derde treffer van het seizoen: 1-1. Rick de Jong leek vijf minuten later zijn eerste competitiedoelpunt voor Victoria'03 te gaan scoren, maar de bal van de jonge spits, op aangeven van Nemanja Pejovic, spatte uiteen op de paal. Ook faris Ouaddaf, die dicht in de buurt van de bal was, kon hem niet binnenglijden. Zo leek Randy Elst te gaan profiteren van balverlies van Björn Verwater, maar Elst schoot over. In dezelfde minuut was Faris Ouaddaf dichtbij de voorsprong voor de roodblauwe formatie uit Oudenbosch, Vanaf de linkervleugel spatte zijn inzet op de lat boven doelman Leest uiteen. In de volgende aanval van RBC moest Nemanja Pejovic op de doellijn zijn doelman Van Sundert helpen, toen Randy Elst de voorsprong voor RBC leek te gaan aantekenen. De trainers gingen daarna hun wisselspelers inzetten, maar ook zij konden het speelbeeld niet doen kantelen. Daardoor bleef alles bij het oude, ook de stand. Met 1-1 op het scorebord, mochten beide teams een puntje bijschrijven op hun rekening.

Uitslagen 13-14 oktober
Victoria'03 1-RBC 1 1-1
Victoria'03 2-Roosendaal 3 1-3
Victoria'03 3-WDS'19 3 3-2
Victoria'03 4-Wernhout 3 2-3
Hoeven 5-Victoria'03 5 9-0
Nieuw Borgvliet 7-Victoria'03 6 5-4
HZ'75 1-Victoria'03 7 11-0