HOEVEN - Afgelopen zaterdag speelde BC Hoeven 3 weer een thuiswedstrijd tegen BBV uit Bergen op Zoom. Ook invaller John was weer van de partij omdat Raymond nog steeds geblesseerd was.

De herendubbel gespeeld door Ruud en John werd gespeeld in een spannende 3-setter. Tijdens deze 3-setter ging Ruud door zijn enkel, waarbij de partij niet lekker uitgespeeld kon worden en helaas verloren werd door Hoeven. Ook de damesdubbel werd helaas verloren. Het enkelspel van Ruud verliep niet slecht waarbij Ruud het spel goed onder controle had. Doordat toch zijn enkel opspeelde, kantelde het spel en moest Ruud zijn meerdere erkennen. Het enkelspel van John en Esmee werden beide helaas verloren. Met nog 1 enkelspel te gaan begon Noushka aan haar partij. Vanaf het begin af aan gingen de punten gelijk op en daardoor erg spannend. De 1e set werd gewonnen door Noushka. Ook in de 2e set bleven de 2 aan elkaar gewaagd en ook hierbij ging het spel gelijk op. Ditmaal was de tegenpartij die de 2e set won. Een spannende 3-setter moest duidelijkheid gaan geven wie heer en meester was. Na wat praktische tips vanaf de zijkant was het Noushka die haar enkelpartij won en daarmee het 1e punt voor Hoeven binnen haalde. Beide mixpartijen werden helaas verloren. Einduitslag 1-7, het team bedankt John wederom voor het invallen!

Team 4

BC Hoeven 4 speelde donderdagavond de inhaalwedstrijd tegen SV Olympus 69 2 uit Halsteren. De dubbel van Patries en Letty werd eenvoudig gewonnen in 2 sets, terwijl Marty en Leon verloren in 2 sets. Bij de enkel partijen wonnen Letty en Milou eenvoudig in 2 sets. Bij Marty en Raymond verliepen deze enkel partijen zeer spannend en werden beide nipt verloren in 3 sets .Als laatste werd begonnen aan de dubbel partijen. Marty en Patries wonnen eenvoudig in 2 sets, terwijl Milou en Leon verloren in 2 sets. Einduitslag 4-4 maar er had meer in gezeten.[l]