Voorlichting 'Stichting Leergeld' bij Lions Halderberge

HOEVEN - Donderdag 25 oktober zal de Stichting Leergeld bij de Lions in Halderberge een voorlichting verzorgen over hun activiteiten in die gemeente. Dit in het kader van de Lions goede doelen actie "Lachen en Eten" op 30 november, waarvan de opbrengst dit jaar in zijn geheel naar de Halderbergse kinderen gaat die iets willen leren maar daarvoor niet de middelen hebben.

De Halderbergse Lions gaan voor de vijfde keer een avondvullend programma organiseren onder de titel "Lachen en Eten". Het eerste lustrum zal worden opgeluisterd door Theaterkoor Muzikael dat die avond in de Kapel een aantal nummers ten gehore zal brengen, in verschillende samenstellingen. Daarnaast krijgen de gasten een smakelijk driegangen diner aangeboden in de klassieke bibliotheek van het sfeervolle Bovendonk.

Om een hogere opbrengst te genereren, hebben de Lions dit jaar ook een special loterij in het leven geroepen, waarbij de prijzen bestaan uit workshops of clinics. "Het thema is leren, dus met een winnend lot kun je leren zeilen, of golfen, of een slipcursus volgen. In totaal hebben al 7 regionale bedrijven hun medewerking toegezegd. Prachtig."

Donderdag 25 oktober start de inschrijving en komen vertegenwoordigers van de Stichting Leergeld naar Restaurant Den Halder in Hoeven. Vanaf 21.00 uur zijn ook externe belangstellenden van harte welkom om daar bij te zijn. Meer informatie op www.Halderberge.Lions.nl. [l]