OUD GASTEL - Heel Gastel bakt kijkt terug op een zeer succesvolle editie. Een volle zaal met publiek en maar liefst 19 baksters gingen zaterdag de strijd aan voor de titel Beste Gastelse bakster. In de jury zaten burgemeester Jobke Vonk Vedder, Jan Beerendonk (
OUD GASTEL - Heel Gastel bakt kijkt terug op een zeer succesvolle editie. Een volle zaal met publiek en maar liefst 19 baksters gingen zaterdag de strijd aan voor de titel Beste Gastelse bakster. In de jury zaten burgemeester Jobke Vonk Vedder, Jan Beerendonk ( Foto:

Heleen de Jong wint Heel Gastel bakt

OUD GASTEL - Heel Gastel bakt kijkt terug op een zeer succesvolle editie. Een volle zaal met publiek en maar liefst 19 baksters gingen zaterdag de strijd aan voor de titel Beste Gastelse bakster. In de jury zaten burgemeester Jobke Vonk Vedder, Jan Beerendonk (bakker in Stampersgat) en Gastelse onderneemster José Heshof. De winnaar was Heleen de Jong. Zij kreeg uit handen van de burgemeester een mooie taartschaal, een heerlijke taart en een oorkonde. Annet Akkermans werd tweede en Mariska de Wildt derde.