Nederlaag Hoeven 1, bekerwinst Hoeven 4

HOEVEN - We zitten even in de hoek waar de klappen vallen. Zoveel blessures. Dat kunnen we helaas niet opvangen. Bovendien is het verschil met de 3de klasse dat je niks mag weggeven want dan is het een goal en je mag zelf geen enkele kans missen, want je krijgt er al zo weinig.

Hoeven moest naar koploper Cluzona uit Wouw. In de goal vanwege de ziekgemelde keeper Damian van Nijnatten, dit keer good old Frank van Roon. Recht uit het vliegtuig “geplukt”. Hoeven al vanaf de start van de competitie geteisterd door blessures begon fel. Toch lag de bal er al na 8 minuten in. Ruben Maas (deze wedstrijd goed voor 3 goals) kreeg door slecht verdedigen van Hoeven in de 5 meter de bal voor zijn rechter voet en schoot snoeihard in de bovenhoek. In de 25ste minuut was het schrikken. Een schot van Cluzona vanaf rechts spatte uiteen op de paal. Toch kreeg Hoeven wat meer grip op de wedstrijd. Het was jammer dat net voor rust Cluzona de 2de goal maakte, een laag schot ging onder de arm van Frank de hoek in. 2-0 was de ruststand.

Na rust wilde Cluzona doordrukken maar Hoeven hield goed stand. De hardwerkende Robert Frerichs werd onrechtmatig gestopt in de zestien. Onze aanvoerder Jurgen Pertijs nam zijn verantwoordelijkheid en maakte de aansluitingstreffer. Het werd toch langere tijd spannend. Cluzona had even geen grip op het spel. Hoeven rook de gelijkmaker. Echter in de 72ste minuut sloeg Cluzona toe. De 3-1 werd gemaakt vanuit een laste hoek. Voor Hoeven was de wedstrijd toen eigenlijk gespeeld. Drie spelers vielen nog in (Daan Claassen. Rik Braspenning en Martijn Schouls). Zij deden hun uiterste best. Toch liep Cluzona de laatste minuten van de wedstrijd uit naar 5-1. Dit was wel wat geflatteerd.

Volgende week beter thuis tegen VOAB. U komt toch ook?

Hoeven 4 cupfighter

Hoeven 4 moest voor de beker tegen Sc Gastel 5. De reguliere wedstrijd eindigde in 2-2. SC Gastel scoorde namelijk in de laatste minuut de gelijkmaker in het bekerduel. Hoeven won met strafschoppen. Man of the match was keeper Mark Roetert. Hij stopte maar liefst 2 penalty’s. Hoeven 4 gaat door naar de volgende ronde.