Bedrijvigheid bij JV Makoto Dokokaj

OUD GASTEL - Judovereniging Makoto Dokokaj vierde vorig jaar haar 25-jarig jubileum. Al die 25 jaar is hun de judo-dojo op de eerste verdieping van 't Veerhuis aan de Veerkensweg in Oud Gastel hun 'thuishonk'. Na al die jaren werd het wel tijd om de dojo te restylen. In samenwerking met 't Veerhuis heeft de dojo nu een heuse make-over gekregen en kunnen we er weer 25 jaar tegen aan.

Omdat in de afgelopen weken ook de "hajime neem je vriendje mee"- en de "ouder kind"-lessen plaatsvonden kunnen we spreken van bedrijvige weken in het begin van dit nieuwe seizoen. En daar gaan we met onder andere de reünielessen en het judokamp na de herfstvakantie gezellig mee door. Het bekijken van de vernieuwde dojo én het weerzien van je oude judo-maatjes is reden te meer om zich op te geven voor een van de reünielessen. Deze zullen plaatsvinden op woensdag 31 oktober; van 19.30-20.30 voor judoka's tot en met 15 jaar en van 20.30-21.30 kunnen de judoka’s van 16 jaar en ouder de mat op.

Aanmelden reünielessen
Uiteraard zijn al onze oud-leden meer dan welkom om deel te nemen, maar om een beetje een beeld te krijgen van hoeveel judoka’s wij mogen verwachten, zouden we het op prijs stellen wanneer men zich per app aanmeldt op het Makoto informatie nummer: 06-18449604 of een mailtje stuurt naar info@makoto-dokokaj.nl. Mocht je geen oud-lid zijn, maar wel eens een keer een kijkje komen nemen in onze dojo of graag een proefles mee wil draaien, dan zien we je aanmelding via dezelfde weg graag tegemoet. [l]