Theaterkoor Muzikael.
Theaterkoor Muzikael. muzikael archief

Vliegende start kaartverkoop Lions Lachen & Eten met Muzikael

HOEVEN - De kaartverkoop van Lions Lachen & Eten op 30 november kende afgelopen dagen een vliegende start. Na de presentatie van de Stiching Leergeld afgelopen donderdag in Den Halder werd de inschrijving geopend en nog diezelfde avond werden de eerste kaarten besteld. "Een prima start en een hart onder de riem voor al die kinderen die extra steun nodig hebben."

Dit jaar is in Halderberge al meer dan 165 keer aangeklopt voor ondersteuning van lerende kinderen bij de Stichting Leergeld, een enorme stijging ten opzichte van 2017, zo vertelden voorlichters Annelieze Heijliger en Koen de Peijper."Vorig jaar bleef de teller steken op 159, nu zijn het dus al meer, 165, over de eerste 9 maanden."
Lions Club Halderberge hoopt dus veel geld op te halen voor al die kinderen. Het avondvullende programma op vrijdag 30 november kent de standaard elementen van de afgelopen jaren, een driegangendiner en een theateroptreden, dat dit keer door theaterkoor Muzikael zal worden verzorgd in de Kapel van Bovendonk.
Nieuw is de Lions Leer Loterij, een speciale loterij waarbij de prijzen bestaan uit workshops en clinics, gebaseerd op het thema leren. Winnaars kunnen onder andere leren zeilen, vliegen, golfen, koken, schilderen en piano spelen. Kaarten voor Lachen en Eten zijn te bestellen via www.halderge.lions.nl [l]