Devo red het niet tegen 12 man

BOSSCHENHOOFD - Op een koude zondag 28 Oktober ging Devo 1 op bezoek bij SVC 1.

Nadat de gebruikelijke administratie zoals de foto controle kon er aan de wedstrijd begonnen worden. Er werd veel verwacht van deze wedstrijd, maar het was vooral een matige wedstrijd van beide kanten waarin de scheidsrechter er ook mee in ging en een aantal keer een verwarde indruk maakte. Na 45 minuten spelen ging men rusten met een brilstand van 0-0.

Na een warm bekertje thee gingen de spelers weer het veld op. Na ongeveer 7 minuten spelen kwam SVC 1 in de 2e helft op een 1-0 voorsprong. Daarna was Devo vaak in balbezit en zette het druk op de helft van SVC. In de 80e minuut maakte een verdediger van SVC duidelijk hands, maar wederom zag de Scheidsrechter dit niet en werd Devo een terechte strafschop niet toegekend. Daarna kwam SVC met een counter en maakte het een overtreding op Arian den Ouden en waar iedereen van Devo dacht een vrije schop te krijgen, liet de scheidsrechter weer door spelen en kon SVC simpel 2-0 maken tot woede bij veelal Devo spelers. Uiteindelijk werd het nog 3-0.

Een geflatteerde nederlaag waar we het niet alleen op de scheidsrechter kunnen steken want beide teams speelde erg matig en haalde niet hun eigenlijke niveau, maar de scheidsrechter had er wel een grote hoofdrol in.