Cursus het Internet Op.
Cursus het Internet Op. Foto:

AGENDA

Vrijdag 2 november

Taalpunt

14:00 | Bibliotheek VanNu

Wil jij beter Nederlands leren spreken, lezen of schrijven? Of ken je iemand die dit moeilijk vindt? Kom dan naar het Taalpunt. Hier wordt je geholpen met persoonlijk advies. We kijken samen naar de mogelijkheden. En wie jou daarmee het beste kan helpen. Het Taalpunt is er voor iedereen. Je kan zo binnenlopen. Meer weten? Kom bij ons langs. Taalpunt Oudenbosch is iedere vrijdagmiddag geopend van 14:00 tot 16:30 uur. Bibliotheek Oudenbosch, St. Annaplein 3, 4731 HN Oudenbosch. Kosten: gratis.

Gezamenlijke maaltijd

12:00 | Steunpunt Saint Louis

Op vrijdag 2 november houden we weer een gezellige gezamenlijk maaltijd in Saint Louis, we gaan om 12.00 uur aan tafel! Heeft u interesse om aan te schuiven, opgeven vóór woensdag 31 oktober op het steunpunt bij een van de teamleden op maandag, woensdag of vrijdag, of bellen met Greet de Rooij: 06-22950013 of mailen naar gdrooij@groenhuysen.nl

Zaterdag 3 november

Dansavond

20:15 | Dorpshuis het Kompas

Zaterdag 3 november is er weer een gezellige dansavond met de nadruk op stijldansen gepland in Dorpshuis Het Kompas in Hoeven. Lekker, ontspannen dansen op een grote, zwevende, houten dansvloer van 250 vierkante meter. De aanvang van deze avond is 20.15 uur en voor een hapje tussendoor wordt gezorgd.

Maandag 5 november

Cursus het Internet Op

10:00 | Bibliotheek VanNu

Bibliotheek VANnU biedt de gratis cursus Het Internet Op aan voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op internet. Deze cursus wordt gegeven in de bibliotheek in Oudenbosch op maandag van 10.00-11.30 uur. Informatie of aanmelden bij de balie van uw bibliotheek, via www.bibliotheekvannu.nl of bij Dominique Vissers: 0165-552080, mail naar d.vissers@bibliotheekvannu.nl.

Gezamenlijk breien haken, borduren

14:00 | Bibliotheek VanNu

Elke maandagmiddag samen breien, haken, of een ander handwerkje. Ondertussen lekker bijpraten, nieuwe mensen leren kennen en vriendinnen maken. Florence Gaillard begeleid de groep en weet heel veel van breien en haken. We leren nieuwe technieken van elkaar en de bibliotheek heeft bijna alle handwerkboeken die ooit verschenen zijn in huis of kan ze bestellen. Gratis toegang, alleen een kleine bijdrage voor koffie of thee.

Alzheimer Café Halderberge

19:30 | Steunpunt Saint Louis

Alzheimer Café Halderberge op maandag 5 november. Mevrouw Ike Punt, consulent belevingsgerichte zorg, zal spreken over het onderwerp onbegrepen gedrag. Alzheimer Café is een bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom, begin om 19.30 uur tot 21.30 uur. Saint Louis, Aloysiushof 70. De toegang is gratis.

Dinsdag 6 november

Muziekmiddag

13:30 | Steunpunt de Mulder

Op dinsdagmiddag 6 november houden we een muziek middag in steunpunt de Mulder! Wat we precies gaan doen, kunnen we uiteraard niet helemaal verklappen. Maar dat het leuk is, dat staat vast. Nieuwsgierig? Kom dan ook gezellig! U kunt vrij binnen lopen, vanaf 13.30 uur.

Gezamenlijk breien haken borduren.