Boekenproeverij met Thomas Melisse

OUDENBOSCH - Een sportieve boekenproeverij met waargebeurde verhalen! Hoe vind je nou net dat éne mooie boek uit die enorme collectie waar je blij van wordt, dat je inspireert, dat je stof tot nadenken geeft of juist ontspanning biedt?

Kom naar de Boekenproeverij op vrijdag 9 november van 18.45 tot 19.45 uur bij de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch.

In het voorjaar was Burgemeester Jobke Vonk te gast die het stokje toen overdroeg aan de nieuwe wethouder van cultuur Thomas Melisse. In een ongedwongen sfeer onder het genot van een kopje koffie/thee vertelt Thomas Melisse je over zijn favoriete boeken. Met zijn voorkeur voor waargebeurde verhalen van sporters, belooft het een sportieve avond te worden. Natuurlijk maak je ook kennis met andere enthousiaste lezers en gaat met elkaar in gesprek over de boeken. We geven informatie over onlangs verschenen en bijzondere titels. Ook is er aandacht voor specifieke genres en activiteiten van de bieb. Kortom, tips om te kiezen uit de overvloed aan alles wat er is op boekengebied.

Vrijdag 9 november van 18.45 tot 19.45 uur bij de Bibliotheek VANnU, Sint Annaplein 3 in Oudenbosch. De deelname is gratis. Graag aanmelden op oudenbosch@bibliotheekvannu.nl zodat we weten hoeveel kopjes we klaar mogen zetten. [l]