OUDENBOSCH - Met vier doelpunten was Achraf Ouaddaf de gevierde man bij Victoria'03 JO17-1, dat met 5-3 van naaste buur SC Gastel won.

Voor rust leek Victoria'03 op weg naar een heel grote uitslag in de burenstrijd tegen de roodhemden uit Gastel. Binnen een kwartier toen er al 3-0 op het scorebord dankzij twee treffers van Achraf Ouaddaf en een doelpunt van Tim Lazeroms. Nog voor rust verhoogde Ouaddaf de score naar 4-0. Na rust kwam echter de kentering: een slechte ingreep van doelman Rick Terloo zorgde voor de tegentreffer. Daarna verloor Victoria'03 de grip op het duel en de ruime voorsprong. SC Gastel rook bloed en kwam terug tot 4-3. Achraf Ouaddaf maakte in de slotminuut met zijn vierde treffer van de middag een einde aan de onzekerheid: 5-3.

Victoria'03 JO19-1

Ook Victoria'03 JO 19-1 liet zich weer eens van zijn beste kant zien, al werd dat deze keer nog niet met een overwinning beloond. Al in de tweede minuut van het duel tegen VVR, had Lex van Dissel, na een prima actie van Tommy Li Chang, de score kunnen openen. De inzet van de aanvoerder van 19-1 spatte echter op de lat uiteen. Ook de bedrijvige Arssalan Amenchar was dicht bij de openingstreffer, maar zijn schot miste de precisie. Na 12 minuten leek Milan Kouters de maker van het openingsdoelpunt te worden, maar hij zag zijn inzet, na goed werk van Amenchar, rakelings voorlangs verdwijnen. Nadat ook Tommy Li Chang nog gemist had, kwam Victoria'03 dan toch op voorsprong. Arssalan Amenchar mikte de vrije trap prachtig, over de muur, in de linkerbovenhoek: 1-0. De ene keer, dat VVR in de buurt van doelman Frank Kroon kwam, was direct prijs. Te nonchalant uitverdedigen leverde de 1-1 op voor de blauwhemden. Vlak voor rust had Danilo Pejovic zijn ploeg op 2-1 moeten zetten, maar oog in oog met de doelman faalde de spits. VVR was niet bij machte om JO19-1 pijn te doen. Daardoor ging de wedstrijd als een nachtkaars uit met een 1-1 eindstand op het bord.