OUDENBOSCH - MC1 en JC1 verslaan koplopers in uitwedstrijd.

JC1 won de uitwedstrijd in Hulst tegen koploper Rapide C1 met 1-0, een prima resultaat zeker na de 6-2 thuisnederlaag.

MC1 verloor thuis met 2-1 van HSD C1 maar de wedstrijd in Zierikzee tegen het op de 1e plaats staande HSD C1 werd met 2-1 gewonnen.

MA1 deed het ook prima in de uitwedstrijd tegen Pelikaan A4 en won met 2-1. Pelikaan kon door deze uitslag de 1e plaats niet van Olympia overnemen.

MB1 speelde een vervelende wedstrijd in Zevenbergen tegen de B3. Fysiek was het niet allemaal in orde wat daar gebeurde en daar had MB1 veel nadeel van. Er werd tenslotte met 6-4 verloren.

MB2 en Walcheren B5 speelden een spannende wedstrijd waarin MB2 een 3-1 voorsprong niet kon vasthouden, Walcheren wist er nog een 3-3 gelijkspel uit te slepen. Bij MB2 speelde Evi een prima wedstrijd!

MC2 verloor met 2-1 van koploper Etten Leur C5. Na de 0-0 ruststand nam Etten een 2-0 voorsprong voordat MC2 de aansluitingstreffer scoorde. Daarna waren er nog meer mogelijkheden voor de 2e treffer maar het bleef 2-1 voor Etten.

MD1 won ook de 2e wedstrijd, nu werd met 2-1 van Tempo D5 gewonnen dus weer een goed resultaat.

JD1 was iets sterker dan Rosmalen D3 maar het duurde lang voordat zij de 1-0 scoorden, daar bleef het bij tot de laatste minuut toen Noud uit een strafcorner de 2-0 scoorde. De wedstrijd was meteen afgelopen.

Bij de jongste jeugd won M6E1 weer vrij gemakkelijk,nu werd het 6-0 tegen Teteringen.

M6E2 verloor met 5-1 van Push 10 en J8E1 verloor met 4-1 van Push 3.

J6E1 won met 4-0 van Teteringen MIX 1.M8E1 verloor met 3-2 van Liberty 3 in een wedstrijd waarbij de 2 coaches van Liberty een negatief stempel op het wedstrijdverloop drukten. Veel onnodige spelonderbrekingen en commentaar van beide dames kwam het spel niet ten goede helaas.

Zondag won Dames 2 met 2-0 van Zundert 2.

Heren 1 verloor met 5-2 van Pelikaan 2 maar waren ook in deze wedstrijd niet kansloos. Pas in de 2de helft liep de score op.

De Veteranen wonnen met 2-0 van Tempo B en Dames Jong won met 3-1 van Etten Leur J2.

Dames 1 speelde een spannende wedstrijd tegen Etten Leur 7, na een 2-0 voorsprong voor Dames 1 kwam Etten in de 2e helft goed terug en tenslotte eindigde de wedstrijd in 3-3 en daar was Dames 1 niet helemaal tevreden mee.