Vrijdag 9 november

Inloopspreekuur wijkzuster

13:30 | Steunpunt Bosschehuys

Op vrijdagmiddag 9 november houdt wijkzuster Anja Otto een inloopspreekuur in steunpunt Bosschehuys. U kunt vrij binnen lopen van 13.30 uur tot 15.00 uur met al uw vragen over thuiszorg/begeleiding in de thuissituatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw bloeddruk of bloedsuiker te laten opmeten.

Taalpunt Oudenbosch

14:00 | Taalpunt

Een Taalpunt is dé plek waar iedereen terecht kan met vragen over basisvaardigheden. U kunt er informatie krijgen over een passende (digi)taalcursus en u kunt er oefenen met taal. Het Taalpunt is er ook voor vrijwilligers. Zij kunnen er bijvoorbeeld terecht voor geschikt lesmateriaal voor hun cursist(en). Op vrijdag 9 november van 14.00-16.30 uur bent u van harte welkom bij het Taalpunt Oudenbosch.

Boekenproeverij met Thomas Melisse bij VANnU

18:45 | Bibliotheek VanNu

Wat leest de wethouder cultuur van Halderberge? Een sportieve boekenproeverij met waargebeurde verhalen! Kom naar de Boekenproeverij op vrijdag 9 november van 18.45 tot 19.45 uur bij de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch. In een ongedwongen sfeer onder het genot van een kopje koffie/thee vertelt Thomas Melisse je over zijn favoriete boeken. Met zijn voorkeur voor waargebeurde verhalen van sporters, belooft het een sportieve avond te worden. Vrijdag 9 november van 18.45 tot 19.45 uur bij de Bibliotheek VANnU, Sint Annaplein 3 in Oudenbosch. De deelname is gratis. Graag aanmelden op oudenbosch@bibliotheekvannu.nl zodat we weten hoeveel kopjes we klaar mogen zetten.

Kaartavonden De Flierefluiters

19:30 | Het Punt

Wijkvereniging De Flierefluiters organiseert een achttal rik- en jokeravonden. Deelname open voor leden, introducés of andere niet-leden. Elke avond leuke prijzen te verdienen. Voor de hoofdprijzen moet wel aan minstens 4 kaartavonden worden deelgenomen. Steeds op vrijdagavond, begin 19.30 uur in Het Punt, Halderberg in Hoeven. De derde kaartavond vrijdag 9 november.

Maandag 12 november

Inloopspreekuur WMO

13:30 | Steunpunt Saint Louis

Maandagmiddag 12 november houdt Leonie van den Wijngaard, regie assistente van de WMO gemeente Halderberge, in het steunpunt Saint Louis een inloopspreekuur. U kunt vrij binnen lopen van 13.30 uur tot 15.00 uur met al uw vragen over de WMO.

Dinsdag 13 november

Inloopspreekuur mantelzorgconsulente

11:00 | Steunpunt de Mulder

Dinsdagochtend 13 november houdt Ingrid van de Pol, mantelzorgconsulente van de gemeente Halderberge in steunpunt de Mulder, een inloopspreekuur. U kunt vrij binnen lopen van 11.00 uur tot 12.00 uur met al uw vragen rondom mantelzorg.